Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Pēcjāņu pēriens. Aukstā nātru zupa

Kārtīgs aukstās zupas svaigums un nātru pēriens pēc svētkiem nenāks par sliktu. Tiklu darba nedēļu!

Nepieciešams:

4 vārītas olas,
4 sīpolloki,
2 gurķi,
2 saujas skābeņu,
2 saujas nātru,
litrs kefīra,
neliels saišķis diļļu.

Pagatavošana:

1. Skābeņu un nātru lapas sagriež sīkāk un blanšē ar verdošu ūdeni, ko nolej uz sieta, bet šķidrumu saglabā.

2. Sasmalcina olas, gurķus un lokus. Visas sastāvdaļas sajauc, tad pārlej ar kefīru un pievieno sāli.

3. Atšķaida pēc vajadzības ar skābeņu un nātru blanšējamo šķidrumu.

Labu apetīti!