Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 0



Brokoļu krēmzupa ar fetas sieru

Vai zinājāt, ka brokoļi tiek saukti par ''uztura kroņu dimantiem” to vitamīnu bagātības, augstu šķiedrvielu satura un zemo kaloriju daudzuma dēļ? Brokoļi ne tikai apgādā organismu ar visām nepieciešamajām barības vielām, bet arī nodrošina veselīgāku un ilgāku mūžu.

Nepieciešams:

100g brokoļu,
1 sīpols,
1 burkāns,
1 - 2 kartupeļi,
50 g fetas siera,
100 ml piena,
pusglāze sakņu buljona,
eļļa,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

1. Brokoļus sadala rozetēs, sīpolu sasmalcina. Abus sakarsētā eļļā apcep, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej ar buljonu un uzvāra.

2. Burkānu un kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno brokoļiem un vāra mīkstus.

3. Nedaudz dārzeņu no zupas izņem, pārējos sablendē biezenī, pielej pienu un uzvāra.

4. Atliktos dārzeņu gabaliņus ieber gatavā zupā.

5. Fetas sieru sagriež gabaliņos un arī ieber zupā. Klāt pasniedz maizi.

Labu apetīti!