Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Ātrā siļķmaizīšu uzkoda

Redakcija
Redakcija

Šāda maizīte noteikti patiks stiprā dzimuma pārstāvjiem, taču arī elegantās dāmas nespēs pretoties tik skaistai un baudāmai uzkodai, kas garšo tikpat labi, kā izskatās, turklāt maizcepuma kraukšķīgums lieliski sader kopā ar mīksto siļķi.

Nepieciešams:

"Selga" maizcepumi,
krēmsiers,
citrona sula,
sāls,
pipari,
zaļumi, dīgsti,
paipalu olas,
siļķe

Pagatavošana:

1. Vispirms pagatavo krēmsieru. Nelielā bļodā samaisi krēmsieru kopā ar citronu sulu, sāli un pipariem, līdz iegūta viendabīga masa. Ja vēlies, krēmsieram var pievienot arī sasmalcinātus zaļumus.

2. Liec vārīties paipalu olas. Vāri 5 minūtes no ūdens vārīšanās brīža. Atdzesē zem aukstas un tekošas ūdens strūklas. Pēc tam nolobi čaumalu un sagriez olas uz pusēm.

3. Uz sēklu maizcepuma uzsmērē krēmsieru, uzliec siļķes gabaliņus un paipalu olas. Dekorē ar dīgstiem un zaļumiem.