Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Čedaras siera un maurloku cepumi

Redakcija
Redakcija

No dotā daudzuma iznāks apmēram 8 cepumi

Nepieciešams:

2 tases miltu,
1 tase svaigi rīvēta Čedaras siera,
1 tējkarote cepamā pulvera,
1 tējkarote jūras sāls,
4 ēdamkarotes sviesta,
3/4 tase skāba krējuma,
1/4 tase svaigi sakapātu maurloku.
1 ola.

Pagatavošana:

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2. Cepamo plāti izklāj ar cepampapīru.

3. Lielā bļodā ieber miltus, pievieno sarīvētu Čedaras sieru, sasmalcinātus maurlokus, cepamo pulveri, jūras sāli un sviestu. Samīca drupenu mīklu.

4. Pamazām pievieno krējumu un mīklu vēlreiz samīca.

5. No mīklas veido apaļus cepumus.

6. Cepumus liek uz plāts, pārsmērē ar sakultu olu un cep zeltaini brūnus(apmēram 20 minūtes).

7. Pasniedz karstus.