Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:199, Did:0, useCase: 0



Grilēta kukurūza brīvdienu piknikam

Šī ir recepte, par kuru vienkāršāku atrast būs grūti. Tās pagatavošanai nepieciešamas tikai dažas kukurūzas vālītes, sāls un pavisam nedaudz sviesta. Minimums pūļu un maksimums baudas, jo grilēta kukurūza ir ēdiens, kas vēl ilgi paliek atmiņā. To var baudīt vienu pašu vai pasniegt kā piedevu uz oglēm ceptiem vai grilētiem gaļas ēdieniem.

Un atcerieties- lai grilētu, nav jāgaida vasara. To itin labi var darīt arī ziemā uz elektriskā grila.

Nepieciešams:

kukurūzas vālītes,
sāls,
sviests.

Pagatavošana:

1. Kukurūzas vālītes liek uz sakarsēta grila un no visām pusēm apcep, ik pa brīdim pārsmērējot ar izkausētu sviestu. Smērēšanai vislabāk izmantot pārtikas otiņu.

2. Gatavas kukurūzas vālītes pārkaisa ar smalko sāli. Pasniedz karstas.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma