Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:414, Did:0, useCase: 0



Vistas stilbiņi ar melno pupiņu un sakņu sautējumu

Drukāt

Nedaudz pikants, garšīgs, veselīgs un vitamīniem bagāts ēdiens Aikāgaršo šefpavāra Normunda Baranovska izpildījumā. Tieši tas, kas vajadzīgs rudens drēgnajā periodā.

Nepieciešams:
4 cilvēkiem

8 vistas stilbiņi
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote sojas mērces
šķipsniņa čili pulvera
dažādu piparu maisījums pēc garšas
citronu sula no1 citrona.

Sautējumam:

150 g melno pupiņu
2 burkāni
5 daiviņas ķiploka
1 puravs
1 rācenis
1 paprika
1/2 čili pipara
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
rozmarīns pēc garšas

Pagatavošana:

Katliņā ieber pupiņas, pārlej ar ūdeni un liek vārīties. Ja vēlaties, lai tās novārītos ātrāk, iepriekš pupiņas izmērcējiet aukstā ūdenī.
Medu, soju, čili, piparus un citrona sulu samaisa kopā un šajā maisījuma liek marinēties vistas stilbus.
Iemarinētos vistas stilbiņus liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 minūtes (līdz tie kļuvuši zeltaini brūni).
Dārzeņus sagriež kubiņos un uz atsevišķas pannas sautē, līdz tie kļuvuši mīksti. Pēc tam tiem pievieno novārītās pupiņas, rozmarīnu un pēc garšas sāli un piparus.
Sautējumu pasniedz kopā ar ceptajiem vistu stilbiņiem.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,