Pasta ar olīvām un baklažāniem

Drukāt

Mazliet pavasarīgu nokrāsu un garšu tavā pusdienu vai vakariņu šķīvī gan labi garšos, gan iepriecinās pēc garās ziemas.

Pasta ar olīvām un baklažāniem

Nepieciešams:

300 g spagetti
500 g tomātu (nomizoti un sagriezti kubiciņos)
1 bundžiņa olīvu bez kauliņiem (sīki sasmalcinātas)
1 neliels baklažāns (sagriezts kubiciņos)
3 ķiploka daiviņas (sīki sasmalcinātas)
svaigi pētersīļi (buntīte)
olīveļļa
sāls
malti melnie pipari

Pagatavošana:

1. Pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sasmalcināto ķiploku un nedaudz apcep. Tad liek klāt sasmalcinātos tomātus, baklažānu un olīvas. Pievieno sāli, piparus un sautē apmēram 5 minūtes.

2. Spagetti novāra, nokāš lieko ūdeni un liek traukā.

3. Gatavos spagetti pārlej ar mērci no pannas, samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,