Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:198, Did:0, useCase: 0



Vistas krūtiņa „papiloti”

Redakcija
Redakcija

Straujiem soļiem tuvojoties pavasarim, kad ikviens vēlas justies skaistāks un veselīgāks, veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants piedāvā pavasarīgu, veselīgu un viegli pagatavojamu vistas gaļas ēdiena recepti.

Recepte 4 personām.

Nepieciešams:

4 svaigas PF “Ķekava” vistas krūtiņas
8 gab. pavasara burkāni
8 šķēles pavasara cukini
4 gab. ķiršu tomāti
50g spināti
150ml baltvīns
4 timiāna zariņi
4 pētersīļa zariņi
2 ēd.k. sviests
4 pergamenta loksnes (40x40cm)

Pagatavošana:

1. No pergamenta izgatavo trīsstūrveida aploksnes. Tajās liek iekšā nomazgātus un sagrieztus dārzeņus, svaigu vistas krūtiņu, sviestu un garšaugus, pārlej visu ar baltvīnu.

2. Aizloka pergamenta aploksni un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes.

3. Servē pergamenta aploksnē, nogriežot tai vienu malu.