Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Banānu un biezpiena sacepums

Brīnumgards sacepums, kura pagatvošanai labāk izmantot stingrus, ne pārāk gatavus banānus, lai cepeškrāsnī tie nepārvērstos putrā.

Nepieciešams:

3 banāni (stingri),
500 g biezpiena,
5 ēdamkarotes cukura,
3 olas,
6-7 ēdamkarotes mannas putraimu,
3 ēdamkarotes krējuma,
1 tējkarote cepamā pulvera vai 0,5 tējkarotes dzeramās sodas,
0,5 tējkarotes vanilīna,
šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:

1. Banānus sagriež ripiņās vai kubiņos.

2. Visas sastāvdaļas samaisa kopā viendabīgā masā.

3. Sagatavoto masu liek ar sviestu vai eļļu iesmērētā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 50- 60 minūtes.

4. Gatavu izņem no cepeškrāsns, atdzesē.

Pasniedz ar krējumu, saldu mērci vai ķīseli.