Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Atver skapi un dod lietām otro elpu

Redakcija
Redakcija

Dodot iespēju arvien plašākam cilvēku lokam atbalstīt labdarības iniciatīvas un videi draudzīgu dzīvesveidu, tirdzniecības centrā Domina Shopping atvērta labdarības veikala Otrā Elpa filiāle. Tajā ikvienam būs iespēja ziedot Rīgas patversmei, aprūpes centriem, mazturīgo biedrībām sev nevajadzīgas, taču vēl praktiski izmantojamas mantas – apģērbus, apavus, kā arī citas sadzīves preces. Tāpat daļai no ziedotajām mantām ar dizaineru palīdzību tiks piešķirta “otrā elpa” un tās kļūs par unikāliem aksesuāriem, dizaina priekšmetiem vai rotaļlietām. Labdarības veikala Otrā Elpa filiāle t/c Domina Shopping darbosies no 18. janvāra līdz 2. februārim.

„Redzam, ka arvien vairāk cilvēku ar sev vairs nevajadzīgām mantām ir gatavi dalīties, jo ziedotāju skaits gadu no gada pieaug, 2013. gadā sasniedzot jau turpat 11 tūkstošus. Esam priecīgi par t/c Domina Shopping izrādīto iniciatīvu izveidot savās telpās Otrās Elpas filiāli, tādejādi padarot ziedošanas procesu pieejamāku un ērtāku. Tā būs lieliska iespēja Vidzemes priekšpilsētā dzīvojošajiem nodot savas mantas labiem mērķiem," komentē Sabīne Sīle-Eglīte, labdarības veikala Otra Elpa pārstāve.

Labdarības veikals Otrā Elpa t/c Domina Shopping atradīsies blakus kafejnīcai SALA. Turklāt tajā būs iespēja ne tikai ziedot sev vairs nevajadzīgās mantas labdarības mērķiem, bet arī iegādāties unikālus apģērbus un aksesuārus, kas veidoti no otrreiz pārstrādātiem materiāliem – no džemperiem taisītas čības, no biksēm šūtas džinsu jakas, no politelēna maisiņiem izgatavotus maciņus. Tāpat ikviens varēs apskatīt un iedvesmoties no pašmāju dizaineres Ingrīdas Zāberes radošajām idejām, kā no šķietami nevajadzīgām lietām izveidot jaunus, unikālus priekšmetus – labdarības veikalā būs apskatāmas no vīriešu krekliem veidota kleita, lampa, kuras izgatavošanā izmantotas brilles.

Turklāt 25. janvārī ikvienam būs iespēja piedalīties arī radošajās meistardarbnīcās un Aijas Elliņas vadībā apgūt, kā pašu spēkiem pagatavot jaunus aksesuārus no T-krekliem.