Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

BENU aptiekās uzsākta SOS bērnu ciematu Ziemassvētku labdarības kartīšu tirdzniecība

Redakcija
Redakcija

Sniedzot atbalstu bērniem, kuri par savām mājām dēvē Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas ciematus, BENU aptiekās visā Latvijā uzsākta Ziemassvētku labdarības kartīšu tirdzniecība. Kartīšu dizainā izmantoti SOS bērnu ciematos mītošo bērnu un viņu draugu zīmējumi. Visi kartīšu tirdzniecībā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, lai palīdzētu radīt bērniem drošu un ģimenisku vidi.

Ziemassvētku laikā, turpinot ilggadējo un veiksmīgo sadarbību ar Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju, aptieku tīkls „BENU Aptieka” saviem pircējiem piedāvā iegādāties svētku kartītes ar īpašu pievienoto vērtību. Labdarības Ziemassvētku kartītes var iegādāties BENU aptieku tīkla aptiekās visā Latvijā – Rīgā un Rīgas apriņķa teritorijā, Aizkrauklē, Daugavpilī, Jēkabpilī un bijušā Jēkabpils rajona teritorijā, Jelgavā, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Limbažos, Rēzeknē, Rūjienā, Salacgrīvā, Valmierā un Ventspilī. Kopumā BENU aptiekās var iegādāties trīs atšķirīgu dizainu labdarības kartītes, kuru radīšanā ir izmantoti SOS ciemata bērnu zīmējumi. Vienas kartītes cena ir 0,95 €, un tās varēs iegādāties līdz pat decembra beigām.

SOS bērnu ciematu Ziemassvētku kartīšu tirdzniecība BENU aptieku tīklā kļuvusi jau par tradīciju. Vairāku gadu laikā, pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, svētku laikā pārdoti vairāki tūkstoši SOS bērnu ciematu iemītnieku un viņu draugu mākslinieku zīmēto kartīšu. Visi tirdzniecības laikā iegūtie finanšu līdzekļi novirzīti Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, uzlabojot SOS bērnu ciematos un jauniešu mājās mītošo bērnu ikdienu.

„Ziemassvētku kartīšu tirdzniecība, no kuras visi līdzekļi tiks novirzīti bērniem, ir tikai daļa no mūsu sadarbības ar Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju. Sadarbības ietvaros iepriekš ir arī īstenoti projekti, kas gan uzlabojuši ciematu vidi, gan arī snieguši iespējas attīstīt interešu izglītību. Šogad apciemojām Valmieras un Īslīces ciematos mītošos bērnus un kopā ar viņiem dekorējām piparkūkas, kuras kā dāvanu pasniegsim mūsu sadarbības partneriem, šādā veidā informējot par SOS ciematiem vēl plašāku sabiedrības daļu,” stāsta „BENU Aptieka” mārketinga daļas vadītāja Kristīne Rozniece.

“Atbalstot Latvijas SOS Bērnu ciematu asociāciju, sadarbības partneru dāvanām paredzētos līdzekļus esam nolēmuši ziedot ciematos mītošo bērnu atbalstam. Svētku laikā mudinām arī citus uzņēmumus un sabiedrību domāt par saviem līdzcilvēkiem, sniedzot atbalstu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams,” komentē K.Rozniece.
Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir sociālā labdarības organizācija, kas nodrošina ģimenisku aprūpi bez vecāku gādības palikušajiem bērniem un atbalsta sociālā riska ģimenes 5 reģionālajos SOS Ģimeņu atbalsta centros. Latvijā organizācija darbojas jau 18 gadus. Patlaban divos SOS bērnu ciematos un divās jauniešu mājās ģimenes siltumu ir raduši 140 bērni no visas Latvijas, kuri zaudējuši vecāku aprūpi.