Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Pēdējās no 1000 Laimas Sirds Siltuma namiņā sarūpētajām dāvanām saņem mazie pacienti

Redakcija
Redakcija

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļas mazajiem pacientiem 6.janvārī tika nogādātas pēdējās Laimas Sirds Siltuma namiņā sarūpētās dāvanas. Laimas Sirds Siltuma namiņš šogad guva īpašu sabiedrības atsaucību, rekordīsā laikā sagādājot vairāk nekā 1000 dāvanu un piepildot gan Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu, gan Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas nodaļas pacientu sapņus.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāvji un bērnu vecāki ir pateicīgi par šo lielisko sadarbību, kuras rezultātā izdevās iepriecināt arī Onkoloģijas nodaļas mazos pacientus, sarūpējot tiem tik ļoti lolotās un kārotās svētku dāvanas. Saldumu ražotājs “Laima” sadarbībā ar partneriem Ziedot.lv un Bērnu slimnīcas fondu saka paldies visiem, kuri iesaistījās un palīdzēja sagādāt Ziemassvētku dāvanas bērniem visā Latvijā

“Visjaukākie svētki ir mājās pie eglītes, taču dažkārt bērniem gada sirsnīgākais laiks jāvada slimnīcā, jo saslimšana ir ļoti nopietna un nepieciešama liela pacietība un spēks ceļā uz atlabšanu. Tāpēc sakām lielu paldies tiem cilvēkiem, kas Ziemassvētkos gādāja dāvanas ne tikai saviem tuvajiem, bet arī mūsu pacientiem, sev pilnīgi nepazīstamiem bērniem, tā padarot Ziemassvētku brīnumu pavisam īstu un iespējamu,” saka Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāja Anda Čakša.

“Šogad Laimas Sirds Siltuma namiņu apmeklēja vairāk nekā 1000 cilvēku, kuri ikviens ar labām domām un darbiem palīdzēja radīt priecīgus svētkus bērniem visā Latvijā, kuru ģimenēm šajos svētkos nebija iespējas sarūpēt tik ļoti lolotās svētku dāvanas. Pateicoties visiem, kas iesaistījās, mums izdevās izdarīt daudz vairāk nekā plānots – iepriecināt gan bērnus no daudzbērnu maznodrošinātajām ģimenēm, gan piepildīt mazo Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacientu sapņus un ienest nedaudz gaišumu viņu ikdienā. Esam pateicīgi visiem, kas iesaistījās un atbalstīja šo labdarības projektu,” norāda zīmola Laima vadītāja Maija Brūkle.

Kā jau ziņots, rādot piemēru un iedvesmojot citus svētkos palīdzēt tiem, kam tas ir visvairāk nepieciešams, namiņu apmeklēja un dāvanas sarūpēja tādas iedvesmojošas personības kā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone, Kaspars Gorkšs, Signe Meirāne, Armands Simsons, Anna Rozīte un Linda Leen.

Laimas Sirds Siltuma namiņš pie Laimas pulksteņa šogad darbojās jau ceturto gadu. Tā darbības mērķis bija sarūpēt gaišus, sirsnīgus un priecīgus Ziemassvētkus arī tām ģimenēm, kuras pašas to nevar atļauties.