Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Iedzīvotāji Latvijas Pasta nodaļās saziedo gandrīz 25 000 eiro Ziedot.lv slimu bērniņu programmai

Redakcija
Redakcija

No 2013.gada decembra līdz 2014.gada jūnijam Latvijas Pasta nodaļās saziedoti nepilni 25 000 eiro Ziedot.lv smagi slimu bērniņu labdarības programmai Mazajām sirsniņām. Ziedojumu vākšana pasta nodaļās tiek turpināta, un tās ietvaros saziedotie līdzekļi tiks izmantoti slimo bērniņu ārstēšanai un rehabilitācijai no visiem Latvijas reģioniem.

Pērnā gada nogalē visās Latvijas Pasta nodaļās tika izvietots vairāk nekā 600 ziedojumu kastīšu, ar kuru starpniecību ikviens Latvijas Pasta klients var atbalstīt Ziedot.lv labdarības programmu smagi slimu bērnu ārstēšanai Mazajām sirsniņām. Uzņēmuma klientu aktivitāte pusgada laikā bijusi augsta, līdz šā gada 1.jūnijam kopā saziedojot 24 774,81 eiro.

Saziedotie līdzekļi tiks novirzīti 15 bērniņu ārstniecībai un rehabilitācijai. Rīgas reģionā atbalstu saņems deviņi bērni – 15 gadu vecā Katrīna, 10 gadus vecā Jeļizaveta un 9 gadus vecā Marija saņems rehabilitāciju starptautiskās klīnikās, 7 gadus vecā Valērija un 6 gadus vecie Vjačeslavs un Elīza saņems delfīnterapijas kursus, 17 gadu vecais Aleksandrs un 13 gadīgais Kristaps saņems rehabilitāciju Latvijā, bet astoņgadīgā Marina Latvijā saņems apmācību pēc PECS metodes.

Vidzemes reģionā 6 gadus vecā Elza no Smiltenes saņems otro delfīnterapijas kursu, bet 6 gadus vecais Rūdis no Alūksnes saņems atbalstu Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivari, lai attīstītu stabilāku un drošāku staigātprasmi. 16 gadu vecais Artūrs un septiņgadīgā Monta no Jelgavas Zemgales reģionā saņems rehabilitāciju Latvijā un delfīnterapijas kursu, bet 8 gadus vecais Iļja no Ķekavas novada saņems rehabilitācijas kursu Latvijā. Kurzemē atbalstu saņems sešgadīgais Kristiāns no Rojas, kurš apmeklēs trešo delfīnterapijas kursu, tādējādi uzlabojot vispārējo attīstību. Latgales reģionā šobrīd atbalsts sniegts visiem bērniņiem, kuriem tas bijis nepieciešams, bet arī turpmāk šī reģiona bērniem tiks novirzīti Latvijas Pastā labdarības programmai Mazajām sirsniņām saziedotie līdzekļi.

Labdarības programmas Mazajām sirsniņām ietvaros Latvijā palīdzību gaida kopumā 128 bērni, kuru veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai nepieciešami regulāri ārstniecības un rehabilitācijas pasākumi par kopējo summu 529 241 eiro. Tāpēc Latvijas Pasta nodaļās ziedojumu vākšana šai programmai turpināsies arī turpmāk.
Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs: “Liels paldies visiem mūsu klientiem par iesaistīšanos Ziedot.lv labdarības programmā Mazajām sisniņām, kas tiek īstenota ar Latvijas Pasta nodaļu starpniecību! Redzot Latvijas Pasta klientu atsaucību Ziedot.lv programmai visos Latvijas novados, esam nolēmuši ziedojumu vākšanu turpināt, palīdzot tiem, kam tas vajadzīgs visvairāk, – mūsu bērniem.”
Arī Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta pateicībā saka: „Sirsnīgs paldies Latvijas Pastam, uzņēmuma klientiem un darbiniekiem par sirds atbalstu un labajām vēstīm, kuras sasniegs 15 slimu bērniņu ģimenes.”

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Par Ziedot.lv

Labdarības organizācija Ziedot.lv darbojas jau desmit gadu un sniedz iespēju privātpersonām un uzņēmumiem izmantot internetu, lai īstenotu savu vēlmi palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi. Ziedot.lv no ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu un 100% no ziedojumiem nonāk mērķim. 10 darbības gadu laikā Ziedot.lv ziedojumos saņēmis vairāk nekā 13 miljonus latu, sniedzot palīdzību 298 632 Latvijas cilvēkiem un 10 269 dzīvniekiem.

Lai uzzinātu vairāk par Ziedot.lv, apmeklējiet mājaslapu Sākumlapa – ziedot.lv