Layout: current: getLayoutSmall (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), alternative: getLayout (Cid:
Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44
), Fid:386, Did:0, useCase: 0
Recepšu portāls
KV.lv sākumlapa |
KasVērtīgs.lv |
KultūrasVēstis.lv |
KV.TV |
Arhīvs |
Reklāma
Reģistrēties!
|
Aizmirsu paroli
Receptes
Zupas
Salāti
Pamatēdieni
Uzkodas
Grilējumi
Mērces
Piedevas
Konservēšana
Konditoreja
Tortes un kūkas
Pankūkas
Maize
Deserti
Dzērieni
Akoholiskie dzērieni
Bezalkoholiskie dzērieni
Brokastis
Svētku galds
Ziemassvētki
Lieldienas
Līgo
Valentīndiena
Helovīni
Mārtiņi
Valsts svētki
Māmiņdiena
Latviskā virtuve
Bērniem
Veģetāri
Fotoreceptes
Lasītāju receptes
Produkti
Augļi & ogas
Dārzeņi
Sēnes
Graudaugi
Garšaugi
Tēja
Kafija
Zivis
Gaļa
Piena produkti
Garšu noslēpumi
Vīna kultūra
Veselīgs uzturs
Gardie ceļojumi
Apskati
Pavārgrāmatas
Der zināt
Veģetāri
Video
Degustācijas
Videoreceptes
Intervijas
Vesels ēdis
Padomi
Taupīgai saimniecei
Galda kultūra
Pavārmāksla
Virtuves aprīkojums
Praktiski ieteikumi
Idejas svētkiem
Augļi & ogas
Dārzeņi
Sēnes
Graudaugi
Garšaugi
Tēja
Kafija
Zivis
Gaļa
Piena produkti
Kā pareizi pagatavojama turku tēja
Aizjūras vitamīni uz pašmāju galda
Tumšās šokolādes 5 pozitīvās īpašības
Ko tu zini par ķirbjiem?
Ko der zināt par ķirbi
Padomi, gatavojot zivju ēdienus
Brīnumdares mellenes jeb ko der zināt par mellenēm
Video: Vai dabīgais cukurs ogās un augļos ir jāierobežo bērna uzturā?
Video: Uzzini, kādēļ Indijas riekstus var ēst vairāk nekā citus riekstus!
Video: Žāvēti vai kaltēti āboli – veselīgs našķis
Video: Kas ir labākie dzelzs avoti pārtikā?
Video: Uzzini, kādēļ Indijas riekstus var ēst vairāk nekā citus riekstus!
Video: Dažādu cukura veidu ražošanas procesu atšķirības
Cik daudz ir 100 kalorijas?
Gaļas marinēšanas ABC
10 eksotiski augļi, kas piešķir ēdienam īpašu garšu
Kā ilgāk uzglabāt gaļu svaigu, ja sabojājies ledusskapis vai nav elektrības
Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai (+ recepte)
Turku kafija un tās pagatavošanas noslēpums
Veselīga dzīvesveida superprodukti vidusmēra latvieša virtuvē
Mandarīnu maģiskā aromāta spēks
Dzīvības sakne ingvers. Tā vērtīgās un veselīgās īpašības
Ingvera lieliskās īpašības un vērtība
Hurma – garšīgs, vērtīgs un maģisks auglis
Ceļvedis sieru pasaulē
Kāposts – organisma attīrītājs. Veselīga recepte
Numeroloģija tavā virtuvē un ēdienkartē
Kolrābis – tā labās īpašības un pagatavošanas māksla (+2 receptes)
Cik kaloriju sevī slēpj gardie jūras briesmonīši?
Ko vajadzētu zināt par cukuru?
Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai, vienkārša ķirbju zupas recepte
Uzstādīts jauns rekords – Latvijas smagākais ķirbis sver 574 kg
Kokosrieksta noslēpumi
5 lietas par kurām neaizmirst, dodoties sēņot
Gurķu sulas vērtīgās īpašības un ārstnieciskā nozīme
Ko der zināt par bumbieriem, to vērtīgās īpašības
Arbūza vērtīgās īpašības un kas jāņem vērā izvēloties arbūzu
Gaļas sālīšana, kūpināšana un vītināšana – kas par to jāzina?
Derīgi padomi par kāpostiem
Raudzēti piena produkti: mīti un patiesības
Elitārais Boforas (Beaufort) siers
Auzu pārslas veselībai un skaistumam
Knifiņi, kas jāzina gatavojot rīsus
Populārākie mīti un patiesība par ekoloģiskajiem piena produktiem
Ābolu etiķis - palīgs, atbalsts un dziednieks simts veidos
Kāpēc skaistumam un veselībai vajadzīgi tauki?
Kur un kā izaug pipari?
Plicis vai breksis? Kā atšķirt?
Video: Šefpavāra Laura Aleksejeva rīsu meistarklase
Ko der zināt par smiltsērkšķiem
(2)
Kafija – mūsdienu profesiju pārstāvju atbalsts un sabiedrotā
Kā uzvārīt gardu putru? Putraimu un šķidruma attiecību tabula
12 dažādi pākšaugi, to vērtīgās īpašības un izmantošana
Jaunības eliksīrs - zaļā tēja
Ko der zināt par dzērvenēm
(4)
Zivis, to vērtīgās īpašības un pagatavošana
Apelsīns možumam, veselībai un skaistumam
Ko Tu zini par āboliem?
Kā zināt, uz kurieni doties sēņot
Ko Tu zini par ogām?
Gailenes veicina iekāri. 15 interesanti fakti par vērtīgajām sēnēm
Ko tu zini par rabarberiem? Rabarberu vērtīgās īpašības
Brīnumdaris baklažāns. Violetais lieko tauku un holesterīna ienaidnieks
500 receptes zivju ēdienu pagatavošanai
Ceļojums Eiropas tradīcijās– cik daudz zinām par jamon, prosciutto, foie gras un citām gaļas delikatesēm (+2 receptes)
Ko Tu zini par kartupeli?
Fenhelis kulinārijā. 7 dažādas receptes, kurās izmatojama fenheļa sakne
Daudzpusīgā rudens dāvana – kālis. Kā to garšīgi pagatavot?
Interesanti fakti par turku tēju
Cepsim gardas smalkmaizītes, kūkas, pīrādziņus...
Kaloriju tabula: kaloriju daudzums dažādos putraimos, miltos un to izstrādājumos
Kālis un rācenis. Ar ko tie atšķiras viens no otra?
Brīnumdares mellenes
Aukstā tēja
(6)
Tējas vēsture
Ko der zināt par vīnogām
Ko der zināt par kukurūzu
(2)
Kā nesajaukt saulsardzenes ar baltajām vai bālajām mušmirēm
(7)
Ko der zināt par āboliem
(3)
Kas jāievēro, lai nesaindētos ar sēnēm
(6)
Derīgi padomi par sīpoliem
Kā mājas apstākļos noteikt krējuma kvalitāti?
Kā pareizi uzliet tēju
Fotoreceptes
Fotorecepte: Gaļas un makaronu rulete soli pa solim
Fotorecepte: Saldās lodītes soli pa solim
Fotorecepte: Pastas un maltās gaļas sacepums soli pa solim
Fotorecepte: Majonēzes cepumi soli pa solim
Fotorecepte: Kuģelis tortes formā soli pa solim
Fotorecepte: Veģetārā puķkāpostu zupa soli pa solim
Virtuves ziņas
Startēs jauns šovs kulinārijas draugiem – ‘’Ceļo un gatavo ar Bārdu’’ Jāņa Rāznas vadībā
“Flirts virtuvē” – ideāla pavārgrāmata tiem, kas vēlas tievēt, bet ēst lielas porcijas
Padomi un knifi svētku galdam produktu sagatavošanā
Ko gatavo “Veronika virtuvē”?