Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Aukstā tēja

Redakcija
Redakcija

Tēja ir lielisks un veselīgs veids kā veldzēt slāpes karstās vasaras dienās. Pat karsta būdama tā palīdz pret izsalkumu. Bet tā kā saulainās un karstās vasaras dienas kļūst arvien karstākas un biežākas, mēs piedāvājam jaunu iespēju, kā savu iemīļoto dzērienu pārvērsta aukstā dzērienā – aukstā tēja.

Pasaulē tēja tiek uzskatīta par veselīgu dzērienu, kas ārstē, nomierina vai sniedz enerģiju. Šī produkta sortimentā ietilpst vairāk nekā 80 veidi tējas, piemēram, gan tīra melnā un zaļā tēja, gan ar dabīgiem aromātiem, gan ar dabīgiem augļu gabaliņiem un ziediem. Kā arī dažādas ārstniecisko zāļu tējas. Dabīgo izejvielu aromāts tiek veidots no augļa, ogas vai auga izvilkuma. Atsevišķiem produktiem klāt ir pievienoti augļu gabaliņi vai ziedi (ziedpumpuri). Visas tējas lapas tiek savāktas un savirpinātas ar cilvēku roku darbu palīdzību.

Melnās tējas - izgatavošanai tiek izmantoti divas tējas krūma augšējās lapiņas un pumpuri. Tā tiek vākta katrai šķirnei atbilstošā noteiktā laika periodā, kas ir būtisks priekšnoteikums tējas kvalitātei. Pēc lapu ievākšanas, tās tiek ļoti labi vēdinātas pustumšā telpā no 12 – 16 stundām, jo tām ir jāzaudē līdz 40 % mitruma. Tam seko tējas lapas sulas izspiešana zem preses, kārstā apstrāde 75 – 90 grādi temperatūrā pēc Celsija un lapu sijāšana caur īpašiem sietiem. Tādā veidā tiek sagatavota melnā tēja. Savukārt zaļajai tējai netiek veikta nedz fermentācija, nedz karstā apstrāde. Zaļā tēja saglabājot savu pirmatnējo kvalitāti iegūst unikālās ārstnieciskās spējas.

Aukstā tēja – sniedzam jums iespēju savu iemīļoto ikdienā lietojamo tēju pagatavot pēc jaunas metodes. Recepte ir pavisam vienkārša un derīgiem visai mūsu produkcijai, kas ir bundžās: tējas traukā-krūzē beram divreiz vairāk (kā karstajai-parastajai tējai) tējas lapas, uzlejam karstu ūdeni, tad ļaujam ievilkties un pēc tam, pilnā glāzē ar ledu, lejam virsū iepriekš pagatavoto silto tēju. Gaidām, kamēr tēja atdziest un, ja nepieciešams pieliekam cukuru vai medu. Baudām karstos vasaras mirkļus ar dabīgu, augļiem vai ziediem bagātinātu, īstu auksto Ceilonas tēju.

Dažādas garšīgas tējas iespējams iegādāties:
Mūkusalas ielā 71 Modes un izklaides centrā "Riga Plaza", Rīgā;
Teātra ielā 4, veikalā "Tarlton", Vecrīgā;
Pērses ielā 16, veikalā "Postum Eko", Rīgā;
Tirdzniecības centrā "Liedags", veikals "Tarlton" Slokā.

     [+] [-]

, 2011-06-13 13:52, pirms 13 gadiem
Visgaršīgākā ir zaļā tēja ar apelsīniem un čilli piparu. iesaku visiem draugiem un radiem. Dāvinu visiem mīļajiem cilvēkiem.

     [+] [-]

, 2011-06-13 21:32, pirms 13 gadiem
Šīs ir neredzētas tējas. Rimi un Maxima nav manītas. Ar ko tad tās ir tik īpašas? Es parasti dzeru Dilmah.

     [+] [-]

, 2011-06-14 10:28, pirms 13 gadiem
Patiešām labas tējas nevar nopirkt šajos lielveikalos. Es jau labu laiku lietoju tikai Tarlton tējas.

     [+] [-]

, 2011-06-14 12:11, pirms 13 gadiem
Man liekas, ka jāgaršo tādas lietas. Jāizmēgina un tad ir skaidrs vai tas ir priekš tevis vai nav. Man tas iepakojums patik, izskatas, ka davinasanai butu baigi forši.

     [+] [-]

, 2011-06-15 15:32, pirms 13 gadiem
Sveika Una!

Šīs tējas arī nav iespējams iegādāties lielveikalu tīklos, izņemot SKY.
Tējas ir dabīgas un līdz ar to arī izteikti garšīgas. Ne tikai pēc smaržas. Tās nāk no tēju zemes Ceilonas, un tās cilvēki ar rokām ir nolasījuši no krūmiem ar pagatavojuši.

Garša ir pārsteidzoši garda un izteikta, kas arī tonizē un uzmundrina.

Pamēģiniet. Nenožēlosiet!
Gaidīsim jūs ciemos Teātra ielā 4, Riga Plaza un Sloka, tirdzniecības centrs Liedags.

Una rakstīja: Šīs ir neredzētas tējas. Rimi un Maxima nav manītas. Ar ko tad tās ir tik īpašas? Es parasti dzeru Dilmah.

     [+] [-]

, 2011-06-15 17:28, pirms 13 gadiem
Sākat jau nedaudz pārliecināt. Izmēģināsu