Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:407, Did:0, useCase: 0



Cepeškrāsnī cepts baklažāns ar tomātiem un zaļumiem

Rezultāts ir neticami garšīgs. Baklažāns tiešām ir īsts brīnumdaris. Tas palīdz gan taukus sadedzināt, gan arī garšo kā īsta delikatese, un nezinātājs pat nevarēs iedomāties, ka šis ir mazkaloriju ēdiens.

Nepieciešams:

1 baklažāns
1 liels tomāts vai 10 ķiršu tomātiņi
zaļumi (pēc jūsu izvēles)
sāls pēc garšas
olīveļļa

Pagatavošana:

1. Veselu baklažānu ievieto cepeškrāsnī un cep gatavu. Lai tas nepārsprāgtu, pirms cepšanas vairākās vietās baklažānu sadursta ar dakšiņu.

2. Gatavu baklažānu izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē, tad sagriež kubiciņos vai nelielos gabaliņos.

3. Sagrieztajiem baklažāna gabaliņiem pievieno kubiņos sagrieztu tomātu (vai veselus, nedaudz apceptus ķirštomātiņus), sasmalcinātus zaļumus un mazliet olīveļļas. Pārkaisa ar sāli un visu samaisa.

Labu apetīti!