Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:197, Did:0, useCase: 0



Svaigie salāti ar balto redīsu un rukolu

Svaigi un sulīgi salāti, kas tavā virtuvē ienesīs pavasara sajūtu. Tos var baudīt vakariņās vai pasniegt kā piedevu pamatēdieniem.

Nepieciešams:

1 baltais redīss
sauja svaigu rukolas lapiņu,
4 ēdamkarotes konservētas kukurūzas,
2 sarkanie tomāti,
sāls pēc garšas,
2 - 3 ēdamkarotes krējuma.

Pagatavošana:

Balto redīsu sarīvē uz sakņu rīves, pievieno kukurūzu, gabaliņos sagrieztus tomātus un rukolas lapiņas. Pieber pēc garšas sāli, pieliek krējumu un samaisa.

Labu apetīti!

Receptes autore: Dace Vilkāja, gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma