Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Saldās biezpiena bumbiņas

Viens no garšīgākajiem biezpiena saldumiem, kurš bumbiņu izskatā tik kārdinoši izskatās. Mutē pazūd bumbiņa pēc bumbiņas...

Nepieciešams:

150 g biezpiena;
1 ola;
15 g kviešu miltu;
5 g kartupeļu cietes;
10 g skāba krējuma;
šķipsniņa sāls;
pusglāze cukura;
1/2 tējkarote vaniļas cukura;
eļļa vārīšanai (var vārīt arī ūdenī)

Pagatavošana:

1. Biezpienam pievieno olu, krējumu, sāli, cukuru, vaniļas cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa;

2. No pagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, kuras liek verdošā ūdenī (eļļā) un vāra, līdz bumbiņas uzpeld virspusē. Tad ar putu karoti izņem, liek traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!