Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0


Salāti krēmsiera mērcē

Recepte tapusi Melnās kastes meistarklasē kopā ar pavāru Mārtiņu Sirmo.

Nepieciešams:
6 personām

Mērcei:
100 g cidoniju sukādes,
2 ēdamkarotes cidoniju sīrupa,
1 RASA krēmsiers ar jogurtu,
2 ēdamkarotes gaišā balzāmetiķa,
1/2 citrona sulas.

Salātiem:
6 baravikas,
100 g sviesta,
6 tomāti,
avotkreses un dīgsti.

Pagatavošana:

1. Vispirms gatavo mērci: krēmsierā iecilā sasmalcinātas cidoniju sukādes, pievieno cidoniju sīrupu, etiķi un citrona sulu. Mērce gatava.

2. Baravikas sagriež šķēlēs un sviestā cep cepeškrāsnī 180°C temparatūrā 8 – 10 minūtes.

3. Uz šķīvja uzlej krēmsiera mērci, virsū kārto daiviņās sagrieztus tomātus, siltas baravikas, kreses un dīgstus.

Labu apetīti!