Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Repertuārs kinoteātrim "Cinamon" no 30. septembra līdz 6. oktobrim

Redakcija
Redakcija

K/t Cinamon repertuāru ir iespējams lejupielādēt izmantojot linku Gudrinieki

Meitene vilcienā Pirmizrāde no 06.10.2016
The Girl on the Train
2016
Trilleris, mistika
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Reičela ir satriekta pēc nesenās šķiršanās. Viņas ikdiena paiet fantazējot par šķietami ideālu pāri, kas dzīvo mājā, kurai viņa katru dienu pabrauc garām ar vilcienu. Līdz vienam rītam, kad viņa pamana notiekam ko satriecošu, iesaistot Reičelu arvien dziļāk noslēpumainajos notikumos.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Mis Peregrīnas nams brīnumbērniem Pirmizrāde
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
2016
Piedzīvojumu filma, fantāzija
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Džeikoba bērnība pagāja klausoties vectēva stāstus par kādu bērnunamu, kurā dzīvo pavisam neparasti iemītnieki. To vidū ir meitene, kura spēj rokās noturēt uguni un meitene, kuras kājas neskar zemi. Bērnunamā esot sastopami arī neredzams zēns un dvīņi, kuri prot sazināties bez vārdu starpniecības. Kad vectēvs nomirst, Džeikobs saņem mīklainu vēstuli un dodas uz salu, kurā bija uzaudzis viņa vectēvs - tur Džeikobs sastop visu to, ko agrāk bija redzējis tikai fotogrāfijās.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Tim Burton
Lomās: Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Ella Purnell, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Judi Dench, Samuel L. Jackson

Režisors: Tate Taylor
Lomās: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramírez, Lisa Kudrow, Laura Prepon

Gudrinieki Pirmizrāde
Masterminds
2016
Komēdija, detektīvfilma, asa sižeta filma
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Komēdiju "Paģiras", "Neciešamie bosi" un "Līgavas māsas" zvaigznes galvenajās lomās komēdijā "Gudrinieki"!

Bruņumašīnu kompānijas naktssargs kopā ar savu mīļāko paveic lielāko bankas aplaupīšanu Amerikas vēsturē, un abi "gudrinieki" atstāj aiz sevis pamatīgu pierādījumu un pēdu sliedi...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Jared Hess
Lomās: Zach Galifianakis, Owen Wilson, Kristen Wiig, Jason Sudeikis

Deepwater Horizon: Liesmas okeānā Pirmizrāde
Deepwater Horizon
2016
Trilleris, drāma, asa sižeta filma
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Stāsts par neiedomājamu cilvēku varonību, pašaizliedzību un spēku izdzīvot vienā no visu laiku lielākajām katastrofām cilvēces vēsturē, kad Atlantijas okeānā aizdegās un uzsprāga viena no lielākajām naftas ieguves platformām, kā rezultātā dzīvību zaudēja neskaitāmi todien uz naftas platformas strādājošie un tika izraisīts neatgriezenisks ekoloģiskais piesārņojums okeānam.Filmas pamatā patiesi notikumu 2010.gada 20.aprīlī Meksikas līcī, Atlantijas okeānā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Peter Berg
Lomās: Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O'Brien, Kate Hudson

Stārķi Pirmizrāde
Storks
2016
Komēdija, animācija, ģimenes filma
Bez vecuma ierobežojuma

Stārķi piegādāja mazuļus ģimenēm… vismaz tā bija agrāk. Tagad tie ir pasaules lielākā internetveikala sūtījumu piegādātāji. Juniors ir kompānijas labākais darbinieks, kuru gaida paaugstinājums. Viss mainās, kad viņš netīšām iedarbina Mazuļu radīšanas mašīnu, laižot pasaulē burvīgu meitenīti. Izmisumā atbrīvoties no saiņa ar bērnu pirms viņa vadītājs par to uzzina, Juniors un viņa draudzene Tulpe dodas neaizmirstamā ceļojumā, kas var kādai ģimenei atnest laimi un atjaunot stārķu patieso misiju.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Filma 2D un 3D formātā.

Režisors: Nicholas Stoller, Doug Sweetland

Blēras ragana
Blair Witch
2016
Trilleris, šausmu filma
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Vairāki universitātes studenti dodas uz Melnā kalna mežu, Merilendā, lai noskaidrotu mistēriju, kas ir apvijusi Džeimsa māsas pazušanu pirms vairāk nekā desmit gadiem. Tiek uzskatīts, ka pazušana ir saistīta ar leģendāro Blēras raganu. Iesākumā studenti ir cerību pilni, kad vairāki vietējie piedāvā savu palīdzību parādīt labāko ceļu caur biezokņu pilnajam mežam. Tomēr brīdī, kad iestājas tumsa, viss mainās. Neaprakstāms un draudošs rēgs liek tiem saprast, ka dzirdētās leģendas ir patiesas.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Adam Wingard
Lomās: James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid, Wes Robinson

Lieliskais septiņnieks
The Magnificent Seven
2016
Vesterns, piedzīvojumu filma, asa sižeta filma
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Mežonīgie Rietumi. Nomaļā pilsētiņā Rouzkrīkā vara pieder korumpētajam industriālistam Bougam - nevienam nav pa spēkam tikt galā ar viņu un viņa rokaspuišiem. Lai pieliktu punktu Bouga zvērībām, pilsētas izmisušajiem iedzīvotājiem nekas cits neatliek kā par pēdējo naudu noalgot septiņus vīrus, kas ir vai nu atlīdzību meklētāji, spēlmaņi vai ārpus likuma, bet visi kā viens ļoti izveicīgi ar ieročiem.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Antoine Fuqua
Lomās: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard

Precinieks
Жених
2016
Piedzīvojumu filma, komēdija, asa sižeta filma
Līdz 7 g.v. - neiesakām

Sergejs Svetlakovs rudens krāšņākajā, jautrākajā un izmisuma pilnākajā komēdijā – "Precinieks". Vācietis Helmuts (Filips Reinhards) ierodas Krievijā, lai bildinātu krievu daiļavu Aļonu, kuru sastapis Berlīnē.. Kā par nelaimi, uzkuļas Aļonas bijušais vīrs Toļa (Sergejs Svetlakovs), kurš piepeši nolēmis atgūt sievas sirdi. Kurš gūs uzvaru – daudzsološais precinieks no Šengenas zonas vai tomēr reiz mīlamais vīrs?

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Režisors: Alexander Nezlobin
Lomās: Sergey Svetlakov, Svetlana Smirnova-Martsinkevich, Olga Kartunkova, Philippe Reinhardt

Bridžitas Džounsas mazulis
Bridget Jones's Baby
2016
Komēdija, romantika
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Bridžitas Džounsas plāns dzīvot ‘ilgi un laimīgi’ ir nogājis mazliet greizi. Pēc šķiršanās no Marka Dārsija viņa atkal ir viena, tādēļ nu viņas jaunais plāns ir koncentrēt visu uzmanību uz karjeras veidošanu, pavadīt brīvo laiku veco labo draugu lokā un atrast jaunus draugus. Un pēc ilgiem laikiem viņas dzīvē viss beidzot tiek kontrolēts. Kas gan varētu neizdoties?

Negaidot viņas mīlas dzīve apmet kūleni, un Bridžita attopas ļoti svarīga jautājuma priekšā - kurš no diviem vīriešiem ir bērna tēvs - apburošais amerikānis vai Marks Dārsijs?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Sharon Maguire
Lomās: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Luī Dreksa devītā dzīve
The 9th Life of Louis Drax
2016
Trilleris, mistika
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Filmu "Pakalniem ir acis" un "Spoguļi" režisora Aleksandra Adžas mistikas trilleris stāsta par slavenu psihologu Alanu Paskālu, kura pētījumu objekts ir komā guļošais deviņus gadus vecais Luī Drekss. Lai noskaidrotu ar Luī notikušā nelaimes gadījuma cēloņus, Alana uzdevums ir iekļūt pacienta zemapziņā. Taču jo dziļāk viņš iekļūst zemapziņas dzīlēs, jo trauslāka paliek robeža starp realitāti un izdomu...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Alexandre Aja
Lomās: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aaron Paul, Aiden Longworth

Mehāniķis: Augšāmcelšanās
Mechanic: Resurrection
2015
Trilleris, detektīvfilma, asa sižeta filma
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Artūrs Bišops domāja, ka viņa bīstamais dzīvessveids ir atstāts pagātnē. Taču, kad ienaidnieks nolaupa viņa mīļoto, viņam nekas cits neatliek kā dodies misijā teju apkārt puspasaulei, lai paveiktu trīs neiespējamas slepkavības tā, lai tās izskatītos pēc nelaimes gadījumiem.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Dennis Gansel
Lomās: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh

Režisors: Mikhail Zhernevsky, Leonid Margolin
Lomās: Dmitriy Nagiev, Igor Vernik, Anna Khilkevich, Hrant Tokhatyan, Elena Borshcheva, Sergey Belogolovtsev, Ekaterina Skulkina, Vladimir Epifantsev

Brīnumainā izglābšanās Hudzonā
Sully
2016
Drāma, biogrāfija
Līdz 12 g.v. - neiesakām

2009.gada 15.janvārī pasaule piedzīvoja "Brīnumu virs Hudzonas", kad pasažieru aviolaineri, kuram pārstāja darboties abi dzinēji, pilots Česlijs Sallenbergers nosēdināja Hudzonas upē Ņujorkā, izglābjot visu 155 pasažieru un apkalpes dzīvības. Neskatoties uz to, ka sabiedrība un prese kapteini "Salliju" dēvēja par varoni, tika uzsākta izmeklēšana, kas draudēja sadragāt viņa reputāciju un pielikt punktu viņa pilota karjerai.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Clint Eastwood
Lomās: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn

Mīluļu slepenā dzīve
The Secret Life of Pets
2016
Komēdija, animācija
Līdz 7 g.v. - neiesakām

"Nejaukais es" un "Minioni" autoru jaunā animācijas filma atklās, kāda ir mājdzīvnieku ikdiena, kad saimnieku nav mājās. Domājāt, viņi snauž uz paklājiņa pie durvīm vai gaida pie loga? Kā tad!

Kad kādas Manhetenas daudzdzīvokļu mājas divkājainie iedzīvotāji dodas savās gaitās, viņu mājas mīluļu diena var sākties. Viņi mēdz ciemoties viens pie otra, skatīties TV vai paklačoties par saviem saimniekiem un labākajiem paņēmieniem, kā tikt pie našķiem. Terjera Maksa ierastā ikdienas rutīna pajūk, kad viņa saimniece Keitija kādu vakaru atved mājās milzu suni vārdā Grāfs.

Pirms filmas - jaunā Minionu īsfilma!

Filmu latviešu valodā ieskaņojuši: Ainārs Ančevskis, Aija Andrejeva, Ilze Ķuzule, Gints Andžāns, Andris Bērziņš, Lauris Dzelzītis, Mārtiņš Egliens, Jānis Jarāns, Juris Kalniņš, Jānis Kirmuška, Laila Kirmuška, Pēteris Liepiņš, Edgars Lipors, Dainis Porgants, Artis Robežnieks, Pēteris Šogolovs u.c.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā.

Režisors: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Lomās: Albert Brooks, Kevin Hart, Ellie Kemper, Lake Bell, Tara Strong, Louis C.K., Steve Coogan, Jim Cummings

Ledus laikmets: Lielā sadursme
Ice Age: Collision Course
2016
Žanrs: Piedzīvojumu filma, komēdija, animācija, ģimenes filma
Bez vecuma ierobežojuma

Sava episkajā pakaļdzīšanās misijā pēc nenotveramās zīles Skrets negaidīti tiek izmests Visumā, kur nejauši sarīko veselu sēriju ar kosmiska izmēra negadījumiem. Lai izglābtu Ledus laikmeta pasauli un arī sevi no gaidāmajām kataklizmām, Sids, Manijs, Djego un pārējie dzīvnieki ir spiesti pamest savas mājas un uzsākt humora un piedzīvojumiem pilnu ceļojumu jaunu un eksotisku zemju meklējumos.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Atsevišķi seansi - angļu valodā. Filma 2D un 3D formātā.

Režisors: Mike Thurmeier, Galen T. Chu