Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Pirmizrādi piedzīvojusi pašmāju populārā seriāla “Nelūgtie viesi” otrā sezona

Redakcija
Redakcija

29. janvāra vakarā kinoteātrī “Forum Cinemas” aizvadīts daudzsēriju filmas “Nelūgtie viesi” 2. sezonas atklāšanas pasākums, kurā pulcējās seriāla radošā komanda kopā ar atbalstītājiem, sadarbības partneriem un draugiem. Seriāla “Nelūgtie viesi” pirmā sezona 2023. gadā pārliecinoši ieņēma līdera pozīciju Tet TV skatītāko seriālu topā, un arī jaunā sezona skatītājiem neļaus vilties, atklājot daudz šokējošu un negaidītu pavērsienu.

Seriāla sižeta līnija atklāj slepkavību, kas notikusi kādas kredītkompānijas rīkotajā kino tematikas ballītē. Tiek atrasts jaunietes Emīlijas Brokas līķis, kura bija ietekmīgā uzņēmuma īpašnieka Andra Broka meita. Mazpilsētas izmeklētājiem Ričardam un Oskaram gaidāms jauns izmeklēšanas izaicinājums, jo lietā atklājas pavērsieni, kuri šokē pat pieredzējušus izmeklētājus, turklāt slepkavības turpinās.

Pirmizrādes viesi varēja iepazīties ar pirmajām divām jaunās sezonas sērijām. Pirmajā sērijā “Dzīve kā kino” izmeklētāji Ričards un Oskars saņem informāciju par jaunu slepkavību Kandavā. Oskars piedalās kino uzņemšanā, kad pie viņa ierodas negaidīts ciemiņš. Traģiskie mazpilsētas notikumi attīstās arī otrajā sērijā “Dāvana”, kad Oskara dzimšanas dienas svinību laikā viņš saņem ziņu par vēl kādu slepkavību.

Galvenajās lomās varēs redzēt jau skatītāju iemīļotos varoņus Andri Daugaviņu, atveidojot izmeklētāju Ričardu, un Niklāvu Kurpnieku izmeklētāja Oskara lomā. Starp galveno lomu atveidotājiem būs redzami aktieri Gerda Embure, Einars Repše, Mārtiņš Kalita, Signe Dancīte un daudzi citi.

Seriālu veido tehnoloģiju un izklaides uzņēmums “Tet” sadarbībā ar scenārija autoru un režisoru Vladu Kovaļovu un kino producenti Leldi Kovaļovu, un tas tapis, sadarbojoties Latvijas, Ukrainas un Lietuvas kino profesionāļiem. Pie skatītājiem Tet TV+ platformā jaunā “Nelūgtie viesi” sezona nonāks 31. janvārī.