Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinoteātris “Splendid Palace” senioru seansā piedāvā noskatīties filmu “Cita sieviete” ar Katrīnu Denēvu

Redakcija
Redakcija

Kinoteātris “Splendid Palace” turpina ierastos senioru seansus, piedāvājot 31. oktobrī pulksten 13.00 noskatīties filmu “Cita sieviete”, kurā ļoti emocionālā lomā iejutusies izcilā aktrise Katrīna Denēva.

Filma stāsta par nopietno, gudro Klēru, kuras ierasto dzīves kārtību, šķiet, nespētu mainīt nekas, jo saprātīgums un savaldība viņu pasargā no ārējās pasaules satricinājumiem. Dzīvoklis Parīzes piepilsētā, burvīgs dārzs, iemīļots darbs, pieaudzis dēls - visi apstākļi, lai negaidītu pārmaiņas, baudītu rutīnas caurausto esību un par lielu ķibeli uzskatītu nevietā atstātu auto.

Kā norāda kinoteātra “Splendid Palace” kuratore Daira Āboliņa: “Katrīna Denēva ir Eiropas kino karaliskākā zvaigzne, kura pašlaik fascinē pasauli ar filmu “Cita sieviete”. Viņa uzdrošinās būt uz ekrāna nogurusi, uzdrošinās parādīties bez spozmes - vienkārši sieviete savos gados. Iespējams, viņa pirmo reizi nokāpj no saviem augstumiem pie savas paaudzes skatītājām, kuras viņai ir bijušas tik uzticīgas visus šos gadus. Tas ir tik aizkustinoši smeldzīgi. Tas ir par dzīvi, kurā ir krāsas, jūtas un sāpes.”

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
Kinoteātrī "Splendid Palace" 31. oktobrī plkst. 13.00!
Ieeja SENIORIEM - 3.00 EUR!
Biļetes pieejamas kinoteātra kasē un splendidpalace.lv.

Arī turpmāk katra mēneša pēdējā otrdienā plkst. 13.00 uz īpašu seansu kinoteātrī “Splendid Palace” tiks aicināti gados vecākie kino cienītāji, lai senioriem ērtā laikā un par īpaši izdevīgu cenu dotu iespēju noskatīties kādu no labākajām repertuāra filmām.