Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 28. augusta līdz 1. septembrim

Redakcija
Redakcija

AUGUSTS AR WOODY
26. augustā uz Latvijas kinoekrāniem iznāks jaunā Vudija Alena filma SMALKAS APRINDAS /Cafe Society/.
Piedāvājam augusta mēnesi pavadīt kopa ar Woody iepriekšējo gadu labākajiem darbiem.
26. augusts – 1. septembris plkst. 17.00

ROMAI AR MĪLESTĪBU
To Rome with Love
REŽISORS: WOODY ALLEN
LOMĀS: Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Woody Allen

Izcilais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par "mūžīgo pilsētu" - Romu. Pēc panākumus guvušajām lentēm „Vikija Kristīna Barselona" un „Pusnakts Parīzē" seko romantiska komēdija "Romai - ar mīlestību", kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna!
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

26. augusts – 1. septembris plkst. 19.00
SMALKAS APRINDAS
Cafe Society
REŽISORS: Woody Allen
LOMĀS: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Corey Stoll

Amerika, pagājušā gadsimta trīsdesmitie gadi, lepnās Holivudas villas un filmu zvaigznes, ikdienas likstas kādā vienkāršā Bronksas ģimenē, Ņujorkas gansteru cīņas par ietekmi, Manhetenas augstākās sabiedrības uzdzīve un skandāli - tas viss atklāsies Vudija Alena jaunākajā filmā „Smalkās aprindas".
Jauns vīrietis ierodas Holivudā, cerot strādāt filmu industrijā. Viņš iemīlas sava ietekmīgā tēvoča šarmantajā sekretārē. Taču mīlas lietās viss neiet tā kā plānots un salauztu sirdi viņš atgriežas Ņujorkā, kur tiek ierauts Manhetenas smalko aprindu nakts uzdzīvē.
Kārtējo reizi Vudijs Allens (“Burvestība mēnessgaismā”, “Pusnakts Parīzē”, “Vikija Kristīna Barselona”) ir gan režisējis, gan sarakstījis filmas scenāriju. Pats būdams četrkārtējs „Oskara" laureāts, Alens bez pūlēm spēj piesaistīt saviem projektiem spožākos talantus. Izņēmums nav arī „Smalkās aprindas", kurā galvenās lomas atveido Bleika Laivlija („Adelainas gadi", seriāls „Intrigante"), Oskara nominants Džese Eizenbergs („Krāpšanas Ilūzija", „ Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma", “Sociālais tīkls”), Oskara nominants Stīvs Karels („Gadsimta likme", „Trakā, dullā mīlestība") un Kristena Stjuarte (sāgas “Krēsla” sērijas).
Filmai šogad bija tas gods atklāt Kannu kino festivālu.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

26. augusts – 1. septembris plkst. 20.40
DŽULJETA
Julieta
REŽISORS: Pedro Almodóvar
LOMĀS: Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Emma Suárez

Smeldzīga mātes un meitas attiecību drāma. Šajā filmā Pedro Almodovars atkal dara to, kas viņam labi padodas - stāsta stāstus par sievietēm. Filmas sižets, kurā galvenā varone Džuljeta pārdomās atskatās uz savu dzīvi un attiecībām ar vīru un meitu Avu, ir balstīts trīs Alises Manro (Alice Munro) stāstos. Filma seko Džuljetas dzīves pagriezieniem, mīlestībai un zaudējumiem 30 gadu, divu paaudžu garumā, ko filmā attēlo divas aktrises - Adriana Ugarte ir Džuljeta jaunībā, un Emma Suareza vēlākos gados.

Džuljeta piedzīvo divas ģimenes traģēdijas - sava dzīvesbiedra pēkšņo nāvi un meitas izvēli norobežoties no viņas pēc pilngadības sasniegšanas. Pēc nejaušas tikšanās ar meitas tuvāko draudzeni Džuljeta nolemj skatīties savam liktenim acīs un pārcelties uz savu iepriekšējo dzīvesvietu cerībā, ka tur viņas Šveicē dzīvojošā meita varētu viņu uzmeklēt.

Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

27. augusts un 28. augusts plkst. 13.10
ĢĒNIJI
Genius
REŽISORS: Michael Grandage
LOMĀS: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Guy Pearce, Laura Linney

Šovasar ir iespēja noskatīties filmu “Ģēnijs” – par talantīgo visā pasaulē pazīstamo grāmatu redaktoru Maksvelu Pērkinsu (Kolins Fērts), rakstnieka E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda talanta atklājēju un otra filmas galvenā varoņa Tomasa Vulfa (Džūda Lovs) pirmo divu romānu izdevēju.

Kolins Fērts un Džūda Lovs atklāj varoņu drāmu – radošai personībai ir grūti lolot talantu, nekaitējot personiskajai dzīvei. Rakstnieka mīļākā un mecenāte Alīna Bernsteina (Nikola Kidmena) nevēlas ar to samierināties, viņas mīlestība pret Tomasu ir kaislīga un privātīpašnieciska. Pērkinss un Vulfs ne tikai pilnveido grāmatu, nezinādami ne rīta, ne vakara, bet arī izjūt savu dīvaino attiecību spriedzi un intelektuālu baudu saskarsmē viens ar otru. Kā tēvs un dēls, kā meistars un māceklis viņi vārdu pa vārdam tuvojas daiļdarba būtībai, tam, ko lasītāji gaida. “Kā tu pirmoreiz iemīlējies? Ko tu izjuti?”

Toms Vulfs ierodas Ņujorkas izdevniecībā "Scribner", lai piedāvātu savas grāmatas manuskriptu pazīstamajam un talantīgajam redaktoram Maksam Pērkinsam. Neatlaidīgais, darbīgais jaunu talantu atklājējs M. Pērkinss ir pazīstams visā Amerikā – viņš cēlis gaismā E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda darbus. Pieticīgā, puritāniskā Pērkinsa un atklātā, spilgtā, pļāpīgā brīnumbērna Vulfa profesionālais duets pārtop atšķirīga temperamenta personību sadarbībā un nešķiramā "tēva un dēla" draudzībā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

AUGUSTS AR WOODY
26. augustā uz Latvijas kinoekrāniem iznāks jaunā Vudija Alena filma SMALKAS APRINDAS /Cafe Society/.
Piedāvājam augusta mēnesi pavadīt kopa ar Woody iepriekšējo gadu labākajiem darbiem.
27. augusts un 28. augusts plkst. 15.10

BURVESTĪBA MĒNESSGAISMĀ
Magic in the Moonlight
REŽISORS: Woody Allen
LOMĀS: Eileen Atkins, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Simon McBurney, Emma Stone

Francija, pagājušā gadsimta divdesmitie gadi, gleznainais Azūra krasts, lepnas savrupmājas un bezrūpīga džeza mūzika - uz šī romantiskā fona risinās notikumi režisora un scenārista Vudija Alena filmā "Burvestība mēnessgaismā".

Britu iluzionists Stenlijs ieradies Francijā, lai palīdzētu atmaskot iespējamo krāpnieci Sofiju, kura, uzdodoties par gaišreģi, ļaunprātīgi izmanto kādas bagātas ģimenes uzticību. Drīz vien Stenlijs apjauš, ka arī viņš neizbēgami nonācis Sofijas valdzinājuma varā, turklāt viņš tā arī nespēj izskaidrot daiļās jaunkundzes brīnumainās spējas.
Romantiskā komēdija "Burvestība mēnessgaismā" ir jau astotā lente, ko amerikāņu dzīvais kino klasiķis Vudijs Alens ("Jasmīnas stāsts", "Pusnakts Parīzē") pēdējās desmitgades laikā filmējis Eiropā. Pats būdams trīskārtējs "Oskara" laureāts, Alens bez pūlēm spēj piesaistīt saviem projektiem spožākos talantus. Izņēmums nav arī "Burvestība mēnessgaismā", kurā galvenās lomas atveido Emma Stouna ("Kalpone", "Vieglas uzvedības teicamniece"), Oskarotais britu aktieris Kolins Fērts ("Karaļa runa", "Tāda ir mīlestība"), Oskarotā amerikāņu aktrise Mārsija Geja Hārdena ("Polloks", "Noslēpumu upe"), Džekija Vīvere ("Optimista stāsts"), Eilīna Atkinsa , Saimons Bakbērnijs un citi.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.