Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikties tirdzniecībai 4. maija svinībās Rīgā

Redakcija
Redakcija

Aicina pieteikties tirdzniecībai 4. maija svinībās Rīgā
Publicitātes foto

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) aicina pieteikties tirdzniecības vietām Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītā pasākuma “Pavasaris. Roks. Daugava.” norises laikā 11. novembra krastmalā. Pasākuma norises laiks ir 4. maijs no plkst. 16.00 līdz plkst. 24.00 un tajā paredzētas 14 sabiedriskās ēdināšanas tirdzniecības vietas.

4. maija svinību pasākuma tirdzniecības organizatori ir RD IKSD un Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība. Pasākuma laikā ir plānota tikai sabiedriskās ēdināšanas tirdzniecība – siltie ēdieni, uzkodas, konditorijas izstrādājumi un dzērieni, bet cita veida produkcijas tirgošana pasākuma norisē nav paredzēta.

Pieteikties tirdzniecības vietām ir iespējams tikai elektroniski, aizpildot nepieciešamos dokumentus un no 2017. gada 24. aprīļa plkst. 10.00 līdz 26. aprīļa plkst. 12.00 nosūtot tos uz e-pasta adresi avesol@riga.lv. Noteikumi par nosacījumiem tirdzniecības vietu nodrošināšanai Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītā pasākuma norises laikā 4. maijā Rīgā, 11. novembra krastmalā, kā arī saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē kultura.riga.lv - Jaunumi sadaļā „Aktuāli”.

Papildinformāciju par tirdzniecības organizēšanu var saņemt pa tālruņiem 67037069, 25769451 vai e-pastu s.liepina@riga.lv darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.