Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Repertuārs kinoteātrim "Cinamon" no 16. līdz 22. septembrim

Redakcija
Redakcija

Bridžitas Džounsas mazulis Pirmizrāde
Bridget Jones's Baby
2016
Komēdija, romantika
Līdz 12 g.v. - neiesakām
Bridžitas Džounsas plāns dzīvot ‘ilgi un laimīgi’ ir nogājis mazliet greizi. Pēc šķiršanās no Marka Dārsija viņa atkal ir viena, tādēļ nu viņas jaunais plāns ir koncentrēt visu uzmanību uz karjeras veidošanu, pavadīt brīvo laiku veco labo draugu lokā un atrast jaunus draugus. Un pēc ilgiem laikiem viņas dzīvē viss beidzot tiek kontrolēts. Kas gan varētu neizdoties?

Negaidot viņas mīlas dzīve apmet kūleni, un Bridžita attopas ļoti svarīga jautājuma priekšā - kurš no diviem vīriešiem ir bērna tēvs - apburošais amerikānis vai Marks Dārsijs?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Sharon Maguire
Lomās: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Luī Dreksa devītā dzīve Pirmizrāde
The 9th Life of Louis Drax
2016
Trilleris, mistika
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Filmu "Pakalniem ir acis" un "Spoguļi" režisora Aleksandra Adžas mistikas trilleris stāsta par slavenu psihologu Alanu Paskālu, kura pētījumu objekts ir komā guļošais deviņus gadus vecais Luī Drekss. Lai noskaidrotu ar Luī notikušā nelaimes gadījuma cēloņus, Alana uzdevums ir iekļūt pacienta zemapziņā. Taču jo dziļāk viņš iekļūst zemapziņas dzīlēs, jo trauslāka paliek robeža starp realitāti un izdomu...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Alexandre Aja
Lomās: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aaron Paul, Aiden Longworth

Snoudens Pirmizrāde
Snowden
2016
Trilleris, drāma, biogrāfija
Līdz 12 g.v. – neiesakām

Neizstāstīts un personisks stāsts par Edvardu Snoudenu, kurš šokēja pasauli, atklājot sabiedrībai ASV izklūkdienestu nelikumīgo personu izsekošanas darbības, kļūstot par visvairāk meklēto cilvēku pasaulē. Daži viņu uzskata par varoni, citi par nodevēju. Bet neskatoties uz to, filma piedāvā unikālu skatījumu uz iemesliem kāpēc viņš to darīja, ar ko viņam nācās riskēt un kā viņam tas beigās izdevās.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Oliver Stone
Lomās: Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans, Nicolas Cage

Racēji Pirmizrāde
Диггеры
Šausmu filma
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Katru dienu metro pazemē nobrauc tūkstošiem cilvēku. Taču visi neuzbrauc augšā. Metro naktī... Pēdējais vilciens pilnā gaitā aiztraucas garām galapunktam un pazūd, aizraudams tuneļa tumsā apmulsušos un satrauktos pasažierus. Varas iestādes neizsakās par notikušo un tur slepenībā ziņas par bezvēsts pazudušajiem cilvēkiem. Pēc dažām dienām pazudušo draugi dodas viņus meklēt metro tuneļos...

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Režisors: Tikhon Kornev
Lomās: Roman Evdokimov, Alena Savastova, Anna Vasileva

Mehāniķis: Augšāmcelšanās
Mechanic: Resurrection
2015
Trilleris, detektīvfilma, asa sižeta filma
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Artūrs Bišops domāja, ka viņa bīstamais dzīvessveids ir atstāts pagātnē. Taču, kad ienaidnieks nolaupa viņa mīļoto, viņam nekas cits neatliek kā dodies misijā teju apkārt puspasaulei, lai paveiktu trīs neiespējamas slepkavības tā, lai tās izskatītos pēc nelaimes gadījumiem.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Dennis Gansel
Lomās: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh

Paraugbērni
Good Kids
2016
Komēdija
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Stāsts par 4 jauniešiem, kas, tuvojoties vidusskolas beigšanai, apjauš, ka tā īsti nav izbaudījuši dzīvi kā piedzīvojumu, būdami vienmēr pārāk paklausīgi vai apzinīgi paraugbērni. Viņi nolemj, ka ir pēdējais brīdis, lai atgūtu nokavēto. Laiks paballēties un ne tikai!

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Chris McCoy
Lomās: Zoey Deutch, Ashley Judd, Demian Bichir, Nicholas Braun, Israel Broussard

Visa patiesība par vīriešiem
Всё о мужчинах
2016
Komēdija
Līdz 12 g.v. - neiesakām

Dažādi vīrieši nonāk neticamās situācijās, un no tām ir jāizkļūst pēc iespējas gludi, jārod pēc iespējas labāks risinājums. Galveno lomu tēlo Dmitrijs Nagijevs. Taksometra vadītājs ar pamatīgu dzīves pieredzi ir visu sižeta līniju epicentrā. Viņš uzklausa varoņus un īstajā brīdī rod īsto padomu. Kā izpatikt divreiz jaunākai meitenei? Kā pierunāt sievu kopā aiziet uz svingeru ballīti? Vai ar ziedu pušķi pietiek, lai sievu noskaņotu labvēlīgi?

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Režisors: Mikhail Zhernevsky, Leonid Margolin
Lomās: Dmitriy Nagiev, Igor Vernik, Anna Khilkevich, Hrant Tokhatyan, Elena Borshcheva, Sergey Belogolovtsev, Ekaterina Skulkina, Vladimir Epifantsev

Brīnumainā izglābšanās Hudzonā
Sully
2016
Drāma, biogrāfija
Līdz 12 g.v. - neiesakām

2009.gada 15.janvārī pasaule piedzīvoja "Brīnumu virs Hudzonas", kad pasažieru aviolaineri, kuram pārstāja darboties abi dzinēji, pilots Česlijs Sallenbergers nosēdināja Hudzonas upē Ņujorkā, izglābjot visu 155 pasažieru un apkalpes dzīvības. Neskatoties uz to, ka sabiedrība un prese kapteini "Salliju" dēvēja par varoni, tika uzsākta izmeklēšana, kas draudēja sadragāt viņa reputāciju un pielikt punktu viņa pilota karjerai.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: Clint Eastwood
Lomās: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn

Pīts un pūķis
Pete's Dragon
2016
Piedzīvojumu filma, ģimenes filma, fantāzija
Līdz 7 g.v. - neiesakām

Aizbēdzis no saviem audžuvecākiem, Pīts meža biezoknī sastop neparastu būtni, ar kuru viņam izveidojas cieša draudzība. Jaunā drauga vārds ir Eliots, viņam piemīt spēja kļūt neredzamam un viņš ir...pūķis.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Režisors: David Lowery
Lomās: Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley, Wes Bentley, Karl Urban, Oona Laurence, Robert Redford

Tiek meklētas partneres kāzām
Mike and Dave need wedding dates
2016
Komēdija
Līdz 16 g.v. - neiesakām

Trakulīgu tusiņu faniem brāļiem Maikam un Deivam ir jādodas uz māsas kāzām Havaju salās. Lai pierādītu saviem radiniekiem, ka viņi ir mainījuši savu dzīves veidu, caur sludinājumiem viņi atrod divas jaukas un kārtīgas meitenes, kuras kļūst par viņu partnerēm gaidāmajās kāzās. Taču abas meitenes izrādās vēl neprātīgākas un nekontrolējamākas par pašiem brāļiem un ir gatavas pārvērst ģimenes pasākumu pilnīgā ellē.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Mīluļu slepenā dzīve
The Secret Life of Pets
2016
Komēdija, animācija
Līdz 7 g.v. - neiesakām

"Nejaukais es" un "Minioni" autoru jaunā animācijas filma atklās, kāda ir mājdzīvnieku ikdiena, kad saimnieku nav mājās. Domājāt, viņi snauž uz paklājiņa pie durvīm vai gaida pie loga? Kā tad!

Kad kādas Manhetenas daudzdzīvokļu mājas divkājainie iedzīvotāji dodas savās gaitās, viņu mājas mīluļu diena var sākties. Viņi mēdz ciemoties viens pie otra, skatīties TV vai paklačoties par saviem saimniekiem un labākajiem paņēmieniem, kā tikt pie našķiem. Terjera Maksa ierastā ikdienas rutīna pajūk, kad viņa saimniece Keitija kādu vakaru atved mājās milzu suni vārdā Grāfs.

Pirms filmas - jaunā Minionu īsfilma!

Filmu latviešu valodā ieskaņojuši: Ainārs Ančevskis, Aija Andrejeva, Ilze Ķuzule, Gints Andžāns, Andris Bērziņš, Lauris Dzelzītis, Mārtiņš Egliens, Jānis Jarāns, Juris Kalniņš, Jānis Kirmuška, Laila Kirmuška, Pēteris Liepiņš, Edgars Lipors, Dainis Porgants, Artis Robežnieks, Pēteris Šogolovs u.c.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā.

Režisors: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Lomās: Albert Brooks, Kevin Hart, Ellie Kemper, Lake Bell, Tara Strong, Louis C.K., Steve Coogan, Jim Cummings

Pašnāvnieku vienība
Suicide Squad
2016
Detektīvfilma, asa sižeta filma
Līdz 12 g.v. – neiesakām

Cik labi ir būt sliktam! Pasaules lielākie ļaundari apvienoti valdības specvienībā, lai uzņemtos grūtākās, pašnāvnieciskākās misijas. Tā ir vienīgā iespēja apturēt Džokeru, jo pat Betmens nevar to izdarīt. Ja Tev nebūtu, ko zaudēt, arī Tu būtu gatavs uz visu!

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. Seansi 2D un 3D formātā.

Režisors: David Ayer
Lomās: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Cara Delevingne, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Adam Beach, Jay Hernandez, Karen Fukuhara

Ledus laikmets: Lielā sadursme
Ice Age: Collision Course
2016
Žanrs: Piedzīvojumu filma, komēdija, animācija, ģimenes filma
Bez vecuma ierobežojuma

Sava episkajā pakaļdzīšanās misijā pēc nenotveramās zīles Skrets negaidīti tiek izmests Visumā, kur nejauši sarīko veselu sēriju ar kosmiska izmēra negadījumiem. Lai izglābtu Ledus laikmeta pasauli un arī sevi no gaidāmajām kataklizmām, Sids, Manijs, Djego un pārējie dzīvnieki ir spiesti pamest savas mājas un uzsākt humora un piedzīvojumiem pilnu ceļojumu jaunu un eksotisku zemju meklējumos.

Filma dublēta latviešu un krievu valodā. Atsevišķi seansi - angļu valodā. Filma 2D un 3D formātā.

Režisors: Mike Thurmeier, Galen T. Chu