Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 19. līdz 25. augustam

Redakcija
Redakcija

19. – 25. augusts plkst. 17.00
ĢĒNIJI
Genius
REŽISORS: Michael Grandage
LOMĀS: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Guy Pearce, Laura Linney

Filma par talantīgo visā pasaulē pazīstamo grāmatu redaktoru Maksvelu Pērkinsu (Kolins Fērts), rakstnieka E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda talanta atklājēju un otra filmas galvenā varoņa Tomasa Vulfa (Džūda Lovs) pirmo divu romānu izdevēju.
Kolins Fērts un Džūda Lovs atklāj varoņu drāmu – radošai personībai ir grūti lolot talantu, nekaitējot personiskajai dzīvei. Rakstnieka mīļākā un mecenāte Alīna Bernsteina (Nikola Kidmena) nevēlas ar to samierināties, viņas mīlestība pret Tomasu ir kaislīga un privātīpašnieciska. Pērkinss un Vulfs ne tikai pilnveido grāmatu, nezinādami ne rīta, ne vakara, bet arī izjūt savu dīvaino attiecību spriedzi un intelektuālu baudu saskarsmē viens ar otru. Kā tēvs un dēls, kā meistars un māceklis viņi vārdu pa vārdam tuvojas daiļdarba būtībai, tam, ko lasītāji gaida. “Kā tu pirmoreiz iemīlējies? Ko tu izjuti?”
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

AUGUSTS AR WOODY
26. augustā uz Latvijas kinoekrāniem iznāks jaunā Vudija Alena filma SMALKAS APRINDAS /Cafe Society/.
Piedāvājam augusta mēnesi pavadīt kopa ar Woody iepriekšējo gadu labākajiem darbiem.

20. – 25. augusts plkst. 19.00
TU SATIKSI SLAIDU, NEPAZĪSTAMU TUMŠMATI
You Will Meet a Tall Dark Stranger
REŽISORS: WOODY ALLEN
LOMĀS: Antony Hopkins, Naomi Watts, Josh Brolin, Gemma Jones, Antonio Banderas

Vudija Allena komēdijas TU SATIKSI SLAIDU, NEPAZĪSTAMU TUMŠMATI centrā ir divi laulāti pāri – Alfijs un Helēna un viņu meita Sallija ar vīru Roju, – kuru kaislības, ambīcijas un vēlmes liek iekulties ķibelēs un zaudēt prātu...
Alfijs pamet Helēnu, cerībā atgūt zudušo jaunību ar jaunu mīļāko, Helēna uzticas zīlnieces padomiem. Sallija, būdama nelaimīga savā laulībā, uzsāk dēku ar glīto mākslas galerijas īpašnieku un savu bosu Gregu. Savukārt viņas vīrs rakstnieks Rojs kļūst kā apmāts pēc noslēpumainās kaimiņienes...
Filma TU SATIKSI SLAIDU, NEPAZĪSTAMU TUMŠMATI iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

AUGUSTS AR WOODY
26. augustā uz Latvijas kinoekrāniem iznāks jaunā Vudija Alena filma SMALKAS APRINDAS /Cafe Society/.
Piedāvājam augusta mēnesi pavadīt kopa ar Woody iepriekšējo gadu labākajiem darbiem.

20. – 25. augusts plkst. 20.40
PUSNAKTS PARĪZĒ
Midnight in Paris
REŽISORS: WOODY ALLEN
LOMĀS: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Marion Cotillard
Romantiskākajā pilsētā Parīzē ierodas jauns pāris, kuram rudenī paredzētas kāzas. Pilsētā darba darīšanās ieradušies arī līgavas vecāki. Šie cilvēki nenojauš, ka notikumi mīlestības pilsētā neatgriezeniski izmainīs viņu dzīves. "Pusnakts Parīzē" ir romantiska komēdija par jauna cilvēka mīlestību pret pilsētu - Parīzi. Par ilūziju, ka dzīve, kas atšķirtos no tās, ko dzīvojam, būtu daudz labāka.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

20. un 21. augusts plkst. 15.10
SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur
REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.