Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Aizvadīts pirmais brīvdabas kinoseanss automašīnās virs koku galotnēm

Redakcija
Redakcija

Sniedzot vēl nebijušu iespēju – brīvdabas kino skatīšanos, ērti iekārtojoties savās automašīnās, turklāt virs saulrietā ieskauto koku galotnēm, tirdzniecības parks Alfa vakar, 7. jūnijā, interesentiem sarīkoja neaizmirstamus mirkļus – pirmo brīvdabas kinoseansu uz tirdzniecības parka autostāvvietas jumta. Informācija par turpmākajiem pasākumiem sekos.

“Iespējas kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem darba dienas vakarā pilsētā ir ierobežotas. To apliecina arī milzīgā cilvēku atsaucība, jo nepilnu 24h laikā interesi apmeklēt šo pasākumu izteica vairāk nekā 6000 interesentu. Savukārt pēc bezmaksas biļetēm sestdienas rītā cilvēki bija gatavi stāvēt rindā no Alfas Informācijas centra līdz pat Rimi, un biļetes tika izķertas pirmajās piecpadsmit minūtēs. Diemžēl mūsu autostāvvietas jumta ietilpība ir ierobežota, taču, ņemot vērā ievērojamo atsaucību, šobrīd strādājam pietā, lai tuvākajā laikā jau atkal aicinātu ikvienu uz mūsu jumta baudīt kādu jūsu pašu izvēlētu filmu. Vēlos pateikt paldies par jūsu atsaucību, par to, ka novērtējat piedāvāto. Mums tas noteikti ir dzinulis turpināt iesākto!,” norāda t/p Alfa vadītāja Irīna Toropova, aicinot interesentus sekot līdzi jaunākajai informācijai, kas būs pieejama t/p Alfa sociālo kontu profilos.

Ērti iekārtojoties automašīnu sēdekļos, ieslēdzot atbilstošu radio frekvenci un kraukšķinot popkornu, brīvdabas kino apmeklētāji filmu ceturtdienas vakarā baudīja amerikāniskās noskaņās. Interesenti vairāk nekā 120 automašīnās uz t/p Alfa jumta baudīja pašu izvēlētu režisora Toma Tikvera kino lenti Karaliskais piedāvājums (A Hologram for the King) ar aktieriem Tomu Henksu, Benu Višavu un Saritu Čoduri galvenajās lomās. Vakars bija kolosāls – laika apstākļi lutināja, saulīte spēlējās ar mākoņiem, veidojot skaistus toņus debesīs. Laimīgie, kam izdevās nomedīt biļetes, bija priecīgi un apmierināti.

"Ņemot vērā pašmāju kino skatītāju un vienkārši cilvēku izslāpumu pēc laba kino, laba laika un abu šo lietu apvienojuma, brīvdabas kino seansi nāk tieši laikā - cerēsim, ka šī vasara kompensēs pērn nesaņemto saules, kvalitatīvas izklaides un labi pavadīta laika daudzumu. Visticamāk mūs gaida vēl daudzi jo daudzi brīnišķīgi kino vakari t/p Alfa zem klajas debess!" atklāj kinoprojekta Spektrs līdzdibinātājs un vadītājs Sergejs Timoņins.

Pirms kino seansa cilvēkiem sociālajos tīklos bija iespēja balsot par filmu, kuru vislabprātāk skatītos. No filmām Karaliskais piedāvājums, Imitācijas spēle (The Imitation Game) un Kapteinis Fantastika (Captain Fantastic) par pieprasītāko ar izteiktu pārākumu kļuva kino lente Karaliskais piedāvājums.

Filmas Karaliskais piedāvājums anotācija:
Alana dzīve burtiski irst pa vīlēm – gan laulībā, gan biznesā iestājusies krīze, un viņam nav ne jausmas, kā dzīvot tālāk. Lai izbēgtu no bankrota un pārrautu neveiksmju loku, Alans dodas uz Saūda Arābiju – cerībā pārdot savu pārdrošo ideju moderno tehnoloģiju jomā pašam karalim. Gaidīdams vizīti, Alans iepazīst eksotiskās arābu pasaules noslēpumus, kam pa spēkam ir izmainīt viņa dzīvi. Gluži kā hologrammu…