Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Busulis neierastā veidolā uzmirdz seriālā

Redakcija
Redakcija

Ja parasti mūziķis Intars Busulis lutina savus fanus ar atsaucību, tad Go3 seriāla “Tējas laiks” skatītājus viņš pārsteidza kā odioza slavenība, kas nesmādē dārgas mašīnas un uzdzīvi ar daiļā dzimuma pielūdzēju pulku.

Seriālā “Tējas laiks” epizodiskās lomās jeb cameo regulāri uzmirdz slavenības. Tā, piemēram, otrās epizodes noslēgumā tikko kā atpazīstamību guvusī rokgrupa “Tējas laiks” kādā viesnīcā mēģina rast sev naktsmājas, kad notikuma vietā dzeltenā “Hummer” markas automašīnā un daiļu meiteņu ielenkumā ierodas mūziķis Intars Busulis. Kā izrādās, viņš norezervējis visu viesnīcu savām izklaidēm, atņemot jaunajai rokgrupai naktsmājas.

Pārgalvīgais grupas dalībnieks Vladimirs nolemj atriebties un saskrāpēt Busuļa iespaidīgo pārvietošanās līdzekli. Absurdā situācija noslēdzas ar to, ka mūziķis pilnīgi kails, piesedzoties tikai ar spilvenu, izskrien uz ielas meklēt vaininiekus, taču grupa jau ir devusies prom. Viņam neatliek nekas cits, kā savu neapmierinātību izteikt ar skaļām lamām.

Seriāla "Tējas laiks" stāsta centrā ir rokgrupa, kam vienas nakts laikā izdodas kļūt par valsts mēroga sensāciju. Grupai ne vien jākoncertē pa visu Latviju, bet arī jāpierāda, ka viņu varēšana neaprobežojas ar vienu dziesmu jeb viņi nav one hit wonder. Ceļā uz slavu viņi iekuļas absurdās situācijās un pārpratumos, kas pārbauda gan viņu raksturus, gan draudzību.

Skaties seriāla “Tējas laiks” pirmās divas epizodes nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau tagad. Jaunas sērijas katru piektdienu!