Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Cinamon vasaras āra kino Majoros. Repertuārs no 1. līdz 14. jūlijam

Redakcija
Redakcija

Siltie vasaras vakari, jūras tuvums un augstvērtīgu filmu klasika brīvdabā – to visu kino gardēžiem visas vasaras garumā piedāvā Cinamon vasaras kino Jūrmalā, Majoru sporta laukumā.

Sākot no jūnija līdz vasaras beigām, ik vakaru tiks rādītas kritiķu un skatītāju atzītas komēdijas un drāmas angļu, krievu un latviešu valodās. Apmeklētāji var atpūsties ērtos pludmales krēslos un filmas skaņu baudīt labā kvalitātē bezvadu austiņās.

01.07.2016. 22:30

Esmu uzbudināts
Komēdija 16+
Režisors: Pedro Almodóvar
Lomās: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Cecilia Roth, Javier Camara, Lola Dueñas

Uz Meksiku lidojošā lainera reiss sākas kā parasti: pasažieri piesprādzējas, bet gaisa kuģa komandieris, ieslēdzis autopilotu, mierīgi aizmieg. Taču tieši virs okeāna izrādās, ka lidmašīna ir bojāta – pazūd internets un viss reizē iziet no ierindas.
Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

02.07.2016 22:30

Bez robežām
Komēdija, romantika 7+
Režisors: Karen Oganesyan, Rezo Gigineishvili Roman Prygunov
Lomās: Nataliya Vdovina, Roman Mayakin, Ivan Yankovsky

Filma aizsākas Maskavas lidostā, no kurienes mūsu galvenie varoņi dosies elpu aizraujošos ceļojumos uz gleznainajām Armēnijas kalnu ielejām, zaļumos slīgstošajām Tbilisi ieliņām un Jaungadu gaidošās Maskavas svētku ugunīm.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

03.07.2016 22:30

Džemma Boverī
Komēdija, drāma, romantika 12+
Režisors: Anne Fontaine
Lomās: Gemma Arterton, Fabrice Luchini, Jason Flemyng, Niels Schneider

Galvenais varonis bijušais parīzietis Martins. Paaugoties, Martins sāka strādāt par maiznieku nelielā Normandijas ciematiņā. Viss, kas palicis Martinam no jaunības – neizdzēšama mīlestība pret klasisko literatūru. Martins mīl meklēt apkārtējos cilvēkos grāmatu personāžu iezīmes.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
RU:Повзрослев, Мартин стал работать пекарем в небольшой норманнской деревушке. Все, что осталось у Мартина от юности – это неистребимая любовь к классической литературе.

04.07.2016 23:00

Zem žigolo maskas
Komēdija
Režisors: John Turturro
Lomās: John Turturro, Woody Allen, Sofia Vergara, Sharon Stone, Liev Schreiber, Vanessa Paradis, Bob Balaban

Asprātīga un pikanta komēdija par vīriešiem, kuriem jaunība jau sen aiz muguras un kuri cenšas nopelnīt ne gluži tradicionālā veidā – viens kļūst par turīgu sieviešu žigolo, bet otrs – par viņa suteneru. Sākumā šķiet, ka viņiem veicas tīri labi, taču tad tiek piedzīvoti ne tikai dažādi komiski pārpratumi, bet arī apkaunojošas izgāšanās un kļūst skaidrs, ka nauda un mīlestība aiziet puišiem gar degunu...

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

05.07.2016 23:00

Ģēnijs
Drāma, biogrāfija
Režisors
Lomās: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney, Guy Pearce, Dominic West

Toms Vulfs ierodas Ņujorkas izdevniecībā "Scribner", lai piedāvātu savas grāmatas manuskriptu pazīstamajam un talantīgajam redaktoram Maksam Pērkinsam. Neatlaidīgais, darbīgais jaunu talantu atklājējs M. Pērkinss ir pazīstams visā Amerikā – viņš cēlis gaismā E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda darbus. Pieticīgā, puritāniskā Pērkinsa un atklātā, spilgtā, pļāpīgā brīnumbērna Vulfa profesionālais duets pārtop atšķirīga temperamenta personību sadarbībā un nešķiramā "tēva un dēļa" draudzībā.

06.07.2016 23:00

Ar vienu kreiso
Piedzīvojumu filma, komēdija, asa sižeta filma 12+
Režisors: Armen Ananikjan
Lomās: Dmitrij Nagiev, Konstantin Krykov, Polina Gagarina, Mihail Galustjan

"Ar vienu kreiso" – neparasta komēdija ar iemīļotiem aktieriem – kinoteātros no 8.maija! Maksims – apburošs un veiksmīgs skulptors. Un vēl viņš ir pārliecināts vecpuisis un dzīves baudītājs, kurš nespēj ne atkauties no meitenēm un izdevīgiem piedāvājumiem. Bet ierasto dzīves ritmu izjauc.. viņa paša kreisā rokā, kura pārstāj klausīt Maksam. Pēkšņs sarežģījums ar roku sāk radīt problēmas meiteņu mīluļa dzīvē. Maksims kļūst par draugu, mīļāko un klientu apsmieklu.
Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

07.07.2016 22:30

Slēgtā sala
Trilleris, drāma, mistika/ 12+
Režisors: Martin Scorsese
Lomās: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer, Michelle Williams, Max von Sydow, Patricia Clarkson, Jackie Earle Haley, Ruby Jerins

1954. gads. Tiesu izpildītājs Tedijs Daniels (Leonardo di Kaprio) dodas uz cietumu garīgi slimiem noziedzniekiem attālā Šatera salā, lai izmeklētu pacientes-slepkavas pazušanu. Izmeklēšana norisinās veiksmīgi līdz brīdim, kad Tedijs atrod pieradījumus, ka cietuma speciālisti ārstē savus pacientus ar nelikumīgām metodēm. Drīz stipra vētra atgriež salu no civilizācijas, un Tedijs kopā ar pārinieku kļūst par noslēpumainās salas gūstekņiem. Notikumi strauji attīstās, un drīz vien Tedijs sāk šaubīties visā – gan savā atmiņā, gan savā pāriniekā, gan par to, kas notiek viņa prātā...
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

07.07.2016 22:30

Sakari franču gaumē
Komēdija, romantika / Комедия, романтика /Comedy, romance 12+
Režisors: Laurent Tirard
Lomās: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn, Stéphanie Papanian

Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. "Sakari franču gaumē" ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

08.07.2016 22:30

Lielās kāzas
Komēdija 12+
Režisors: Justin Zackham
Lomās: Robert De Niro, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Robin Williams, Susan Sarandon, Topher Grace, Ben Barnes, Diane Keaton

Kāzas ir nozīmīgs brīdis katra cilvēka dzīvē un šis brīdis tuvojas. Lai nesarūgtinātu „mazo puiku” pirms priecīgā notikuma, vecāki nolemj darīt visu, lai saglabātu laimīga pāra tēlu. Tomēr nevienam no viņiem pat ļaunākajā murgā nevarēja rādīties, kas tieši kļūs par viņu dēliņa izredzēto…
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

11.07.2016 23:00

Jasmīnas stāsts
Drāma 12+
Režisors: Woody Allen
Lomās: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Louis C.K., Bobby Cannavale, Andrew Dice Clay, Sally Hawkins, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg

Kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu dāmas Jasmīnas dzīvē viss izjūk, tai skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī, lai savāktos un mēģinātu sakārtot savu dzīvi.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

12.07.2016 23:00

Virtuve Parīzē
Komēdija 12+
Režisors: Dmitry Djachenko
Lomās: Dmitry Nazarov, Oleg Tabakov, Dmitry Nagiyev, Jelena Podkaminska

„Klods Monē” ir plaukstošs franču restorāns Maskavā, tāpēc tajā rīko Krievijas un Francijas prezidentu tikšanās. Restorāna šefpavārs gatavojis gan saldus, gan sāļus ēdienus. Viņš mazliet uztraucas, bet ir drošs, ka nekritīs kaunā. Lieliskais restorāna personāls visādi cenšas viņam iztapt. Taču komanda cieš sakāvi, un restorāns jāslēdz.
Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

13.07.2016 23:00

Kaukāza gūstekne
Komēdija

Gandrīz piecdesmit gadu sens notikums atkārtojas! Filmā "Kaukāza gūstekne" Šurika kulta godā celtie piedzīvojumi pārnesti mūsdienās – tie būs moderni un vēl jautrāki. Ar laiku daudz kas mainījies, bet pārvērtības nav skārušas pašu galveno – mīlestību, draudzību, šņabi, šašliku un sirdi plosošas dziesmas.
Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

14.07.2016 22:30

Te nu viņa ir
Komēdija, drāma, romantika 12+
Režisors: Rob Reiner
Lomās: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Frankie Valli, Frances Sternhagen, Paloma Guzmán, Andy Karl

Filma vēsta par rūdītu egoistu Orenu (Maikls Duglass), kura dzīves mērķis ir rūpes par sevi. Piepeši viss mainās. Nez no kurienes uzradies dēls atstāj Orenam pieskatīt mazmeitu, par kuras esamību viņam līdz šim nav bijis ne jausmas. Cenzdamies tikt galā ar negaidīto vectētiņa lomu, vīrietis ir spiests lūgt kaimiņienes (Daiena Kītone) palīdzību. Drīz vien top skaidrs, ka arī viņai ir savdabīgs dzīves skatījums, viņa negrasās samierināties ar Orena nejauko raksturu. Galu galā vienam no viņiem ir jāmet kažoks uz otru pusi.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

NO RĪGAS LĪDZ CINAMON VASARAS KINO VAR NOKĻŪT AR:

Maršruta taksometru – no Maršruta taksometru stacijas (Rīga, Elizabetes iela 24), izvēlies maršruta taksometru, kas brauc uz Sloku (Nr.7023) vai uz Dubultiem (Nr.7021) un brauc līdz pieturai „Majori”.

Vilcienu – no Rīgas Centrālās stacijas (Rīga, Stacijas laukums 1) regulāri kursē elektrovilcieni. Izvēlies virzienu „uz Jūrmalu” un izkāp pieturā „Majori”

Personīgo transportu – izvēlies autoceļu A10, virzienā no Rīgas uz Jūrmalu. No 1.aprīļa līdz 30. septembrim iebraukšanas maksa Jūrmalā ir 2 Eur, un visas pilsētas stāvvietas ir bez maksas. Cinamon Vasaras kino tuvākās ielas auto novietošanai: Jaunā iela, Teātra iela un Rīgas iela.