Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli aicina uz krāšņu cirka teātra izrādi «Alise Brīnumzemē»

Redakcija
Redakcija

23.septembrī plkst.15 un plkst.18.30 slavenie iluzionisti Dace un Enriko Pecolli par godu jaunajam skolas gadam vēlas ikvienam uzdāvināt neparastu ceļojumu uz Brīnumzemi, aicinot uz krāsainu un vizuāli krāšņu cirka teātra izrādi visai ģimenei «Alise Brīnumzemē», kura būs skatāma VEF Kultūras pilī. Šovā, kurš notiks pirms abu iluzionistu došanās pasaules viesturnejā, piedalīsies cirka mākslinieki un brīnumdari no Šveices, Amerikas, Latvijas, Čehijas un Itālijas.

«Vai esi gatavs piedzīvot ceļojumu mazliet trakajā Brīnumzemes pasaulē? Atmiņu dārzā, sapņu pilī – tur mēs tiksimies!» aicinot uz krāšņo notikumu, kas veidots rakstnieka Luisa Kerola populārās grāmatas «Alises piedzīvojumi Brīnumzemē» noskaņās, pauž Dace un Enriko Pecolli. Viņu producētā un režisētā izrāde ir unikāls teatralizēts cirka šovs, kas pilns ar pārsteigumiem un negaidītiem akrobātiskiem priekšnesumiem, papildināts ar video projekcijām, krāšņu skatuves noformējumu un dzīvo mūziku. Būs burvju triki, ziepju burbuļi, ekvilibristi, žonglieri, dažādi citi cirka mākslas žanri, dejas, jautri triki ar skatītāju iesaistīšanu u.c. Visu izrādes laiku košo krāsu virpuli vēl ņirbošāku darīs multimākslinieces Elitas Patmalnieces košie kostīmi.

Īss video ieskats izrādē pieejams šeit:

«Alise Brīnumzemē» ir interaktīva izrāde, kurā varēs satikties ar visiem Alises piedzīvojumu varoņiem. «Taču esi piesardzīgs, jo tev uz mirkli būs jānoliek malā savs analītiskais prāts un, lai iekļūtu Brīnumzemē, jāpaver sava iztēles pasaule. Seko Baltajam Trusim, izej cauri alai un pievienojies mums Tējas ballītē! Kas zina, iespējams, Sirds karaliene pārvērtīs tieši tevi vai varēsi palīdzēt Trakajam trusim viņa trakulībās. Galu galā ... mēs visi šeit esam traki!» mudina izrādes autori.

Izrāde «Alise Brīnumzemē» notiks 23. septembrī plkst. 15:00 un 18:30 VEF Kultūras pilī, Rīgā.

Līdz 5.septembrim biļetes var iegādāties ar 15% atlaidi, izmantojot kodu ALISE: https://fienta.com/lv/s/alice-in-wo...