Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 1


Nākamā lapa

4 vienkāršas ēdienu receptes steidzīgajiem 19.05.2022 15:55

Katrai sievietei- lai arī kas viņa būtu radošajā dzīvē- ir jābūt labais saimniecei un namamātei, kas ir pietiekami liels izaicinājums mūsu steidzīgajā un noslogotajā ikdienā. Reti kura sieviete varēs atļauties pavadīt virtuvē dienas lielāko daļu, tāpēc mēs piedāvājam receptes, kuru pagatavošana neaizņems ne daudz laika, ne pūļu.

Skaidiņās rīvētu kartupeļu pankūkas 19.05.2022 10:40

Garšīgas kartupeļu pankūkas (ar citādu garšu) var izcept, ja kartupeļus sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Šādai kartupeļu masai nav jāpievieno ne ola, ne milti, ne arī kādas citas piedevas.

Saldās rabarberu putas 18.05.2022 10:54

Kārojas kaut ko saldu? Pamēģiniet rabarberu putas - tās ir viegli un ātri pagatavojamas, un arī garšo ļoti labi.

Kūpināta vista ar kadiķogām un pētersīļiem 17.05.2022 16:51

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” iesaka “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

Vaniļas – biezpiena pankūkas 17.05.2022 09:09

Pankūkas ir ēdiens, ko sevišķi novērtēs mazie ēdāji. Taču arī lielie nesmādēs. Turklāt tās ir viens no vienkāršākajiem un visvieglāk pagatavojamiem desertiem, kas nāk no tālas senatnes un joprojām nav zaudējis savu aktualitāti uz mūsu galda.

Aukstā skābeņu zupa 16.05.2022 10:49

Svaigas skābenes pieejamas tikai pavasarī. Tad nu izbaudīsim spirgtos un vitamīniem bagātos zaļumus!

Mājās gatavotie zivju pirkstiņi un aromātiskais zirņu biezenis ar piparmētrām 16.05.2022 10:22

Mājās gatavoti zivju pirkstiņi ir lielisks veids, kā pierunāt bērnus ēst vairāk zivju. Un to pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, ir pārliecināts nenogurdināmais britu pavārs Džeimijs Olivers.

Aukstā zupa 13.05.2022 15:07

Laukā jūtams vasaras tuvums un tas nozīmē, ka pienācis auksto zupu laiks. Piedāvājam mūsu lasītājas Līgas Elmeres recepti.

Ar garšvielām cepts ķirbis 12.05.2022 10:05

Šādi sagatavoti ķirbji būs lieliska piedeva gan gaļas, gan zivju ēdieniem, turklāt tie lieliski garšo arī kā atsevišķa ukoda.

Pieneņu laiks! Pieneņu salāti, medus un alus 11.05.2022 18:10

Zied dzeltenās pienenes. Par pieneņu dziednieciskajām īpašībām zināja jau senie grieķi. Šis augs plaši tika lietots arī arābu medicīnā – senatnē plašā pieneņu izplatība dabā tika uzskatīta par debesu zīmi, un cilvēki jau toreiz augstu vērtēja šā auga labvēlīgo ietekmi uz cilvēka organismu.

Brokastīs kraukšķīgās galetes ar avokado 11.05.2022 08:00

Šādas brokastis ir ātri pagatavojamas, veselīgas un bagātas ar vitamīniem un mikroelementiem, kas cilvēkam tik ļoti nepieciešami. Uzsāciet savu dienu veselīgi un jums nekad netrūks ne spēka, ne enerģijas.
Avokado maizītēm ņemiet tikai tādu, kas ir gatavs un mīksts, bet tomātiņus- tikai mazos. Tie ir maigāki, saldāki un veido labāku garšu kompozīciju.

Svaigie salāti ar balto redīsu un rukolu 10.05.2022 08:28

Svaigi un sulīgi salāti, kas tavā virtuvē ienesīs pavasara sajūtu. Tos var baudīt vakariņās vai pasniegt kā piedevu pamatēdieniem.

Zaļajā tējā cepts lasis 09.05.2022 21:02

Veselīgs un līdzsvarots ēdiens ir viens no nosacījumiem, lai nodzīvotu garu un piepildītu mūžu, saglabājot možu garu arī sirmā vecumā, ir pārliecināts slavenais pavārmākslas virtuozs un cīnītājs par pareizu uzturu Džeimijs Olivers. Lūk, viena, itin viegli pagatavojama maltīte no Džeimija veselīgo recepšu apcirkņiem, kas paredzēta divām personām. Priecīgu gatavošanu!

Kraukšķīgās biezpiena bumbas 09.05.2022 09:34

Šādi gatavotas biezpiena bumbiņas ir neticami maigas un gaisīgas. Tās var gatavot kā saldā, tā sāļā variantā. Viss atkarīgs no tā, pie kā esat nolēmuši bumbiņas pasniegt vai kā labāk garšo. Ja tās paredzētas desertam, kā piedevu izvēlaties saldu ievārījumu, bet ja esat nolēmuši bumbiņas izmantot sāļajam uzkodu galdam, pārgrieziet tās uz pusēm un piepildiet ar zaļumiem un krēmsieru.

Medus un konjaka mērcē cepti banāni 08.05.2022 07:47

Sācies rudens drēgnums ar vēju, lietu un slapju sniegu, kad vakaros gribas sasildīties ar krūzi siltas tējas vai, varbūt, siltiem ceptiem banāniem konjaka mērcē.
Tiem, kam tomēr prasās kas vēsāks, noderēs saldējuma bumbiņa.

Biezpiena plātsmaize ar apelsīnu 07.05.2022 08:06

Biezpiens, zemenes un krēmīgi vijīga mīkla- tas viss kopā rada neatkārtojamu garšu, bet apelsīna miziņas pieskāriens piešķir burvīgi kārdinošu aromātu. Lielisks uzmundrinājums pavasara pēcpusdienai, kad ilgojamies pēc saules un siltuma.

Frikadeļu zupa 06.05.2022 12:10

Frikadeļu zupa ir viena no iecienītākajām zupām, un pamatoti ieņēmusi stabilu vietu daudzās virtuvēs. Tā garšo ne tikai pieaugušiem, bet arī bērniem, ir vienkārši pagatavojama un neaizņem daudz laika pat tad, ja frikadeles vēlamies veidot vienādi apaļas. Vēl ātrākai pagatavošanai tās var veidot vienkārši ar tējkarotes palīdzību.

Kanēļa pankūkas 06.05.2022 07:55

Šīs gardās kanēļa pankūkas iepriecinās jebkuru mazuli un garšos arī pieaugušajiem.

Siera zupa ar garnelēm 05.05.2022 10:02

Siera zupas ir vienas no gardākajām, bet, ja vēl tai pievienot nedaudz garneļu, tad iegūsiet īsti karalisku ēdienu, kas priecēs gan acis, gan vēderu.

Biešu vinegrets ar olu un siļķi 03.05.2022 22:15

Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis un portāls Tavavirtuve.lv aicina Latvijas dzimšanas dienas svinības padarīt gardākas ar biešu vinegretu, kas papildināts ar olu un siļķi. Svinēsim svētkus tradicionālās noskaņās, agatavojot veselīgus un gardus ēdienus sarkanbaltsarkanā jeb Latvijas karoga krāsās.

Vegānas pildītās pankūkas ar pieciem dažādiem pildījumiem 03.05.2022 08:02

Vegānas pankūkas garšas ziņā nav ne ar ko sliktākas par daudziem tik pierastajām olu pankūkām. Tās var gatavot gan saldas, gan pikantas- jebkurā gadījumā tas ir garšīgi. Pie kam garšo pilnīgi visiem- vegāniem, veģetāriešiem, gaļēdājiem.

Pārlocītā omlete 02.05.2022 07:57

Mazliet citāda, gandrīz vai svētku galdam paredzēta, omlete.

Liellopu gaļas tefteļi ar sēņu mērci un ķirbju biezeni 01.05.2022 12:45

Skaisti un garšīgi! Noderēs gan ikdienai, gan svētku galdam!

Zemeņu salāti ar zilo sieru 30.04.2022 09:36

Nezinu, kā jums, bet man ļoti kārojas zemenes jau agrā pavasarī un tiklīdz tās parādās veikalu plauktos, labprāt panašķojos, pievienojot zemenes dažādiem salātiem un saldajiem ēdieniem. Vieni no maniem mīļākajiem salātiem ir spinātu lapiņu salāti ar zilo sieru un zemenēm. To pagatavošana nepatērē daudz laika, un rezultāts sanāk ļoti garšīgs un arī veselīgs.

Ātrais kekss no sarūguša piena vai kefīra 29.04.2022 07:59

Ja pēkšņi konstatējat, ka pakā sarūdzis piens, tad šī ir īstā reize, lai uzceptu ātro kēksu. Kaut gan, protams, varat speciāli šim nolūkam iegādāties svaigu kefīru veikalā. Kēkss garšo lieliski gan ar kafiju, gan tēju un tā pagatavošana aizņem vien dažas minūtes no jūsu dārgā laika.

Rabarberu kūka ar ķiršiem 28.04.2022 13:43

Rabarberi - tas ir viens no pirmajiem našķiem un vitamīnu sniedzējiem mūsu dārzā, kad citi dobēs un siltumnīcās vēl tikai gatavojas un gaida savu kārtu.

Biešu zupa ar kūpinājuma garšu 28.04.2022 08:07

Garšīga un sātīga biešu zupa ar kūpinājuma garšu.

Tomātu pankūkas 27.04.2022 07:44

Gardas un sātīgas no tomātiem un zirņu miltiem ceptas pankūkas.

Eļļā vārītas kartupeļu bumbiņas 26.04.2022 20:56

Kartupelis ir apbrīnojams dārzenis. Ko tik no tā nevar pagatavot! Lūk, arī kartupeļu bumbiņas- gardums, ko pagatavot tad, kad piedevās kārojas nobaudīt ko īpašu un neikdienišķu. Ko pasniegt klāt pie kartupeļu bumbiņām, lai paliek jūsu ziņā. Tās labi sader gan ar sieru un dārzeņiem, gan zivīm un gaļu.

3 garšīgas biezpiena receptes brokastīm 26.04.2022 07:49

Man pašai ļoti garšo biezpiens un ēdieni, kas gatavoti no tā. Piedāvāju 3 manas mīļākās, ātri un viegli pagatavojamas ēdienu receptes no biezpiena: biezpiena plācenīši, klimpas un saldās mājiņas ar biezpienu.

Ķirbju biezzupa ar garnelēm 25.04.2022 11:56

Ķirbi mēs nepamatoti sacam par dārzeni, lai gan patiesībā tas ir pasaules lielākā oga - zemeņu, aveņu, vīnogu ''lielā māsa'', ar kuru var pabarot visu ģimeni.

Pilngraudu auzu pārslu biezputra ar āboliem un bumbieriem 25.04.2022 08:02

Kāds ir lielisks starts dienai? Nu, protams, biezputra, kas gatavota no pilngraudu auzu pārslām, bumbieriem un āboliem. Tās sastāvs ir tik bagāts ar visdažādākajām minerālvielām un vitamīniem, ka enerģijas jums pietiks līdz pat vēlai pēcpusdienai.

Leduskafija 24.04.2022 21:07

Iestājoties siltam laikam, var noderēt arī garda leduskafijas recepte, kas sevišķi iecienīta Vācijā- valstī, kur kafija ir lielā cieņā. Katrs šī dzēriena cienītājs šeit izdzer vismaz četras kafijas krūzītes dienā.

Salāti Saulespuķe brīvdienu galdam 23.04.2022 08:34

Gaļas un zivju, dārzeņu un augļu- salāti ir neaizstājami mūsu ēdienkartē. Ņemot vērā to salātu dažādību, kas atrodami mūsdienu virtuvē, katrs var pagatvot tādu ēdienu, kāds viņam visvairāk iet pie dūšas. Tomēr, kad tuvojas svētki, ikviens vēlas likt galdā ne tikai garšīgus, bet arī skaisti noformētus salātus. Tāpēc šodien mēs dāvinām jums brīnišķīgu un oriģinālu salātu "Saulespuķe" recepti.

Mājās gatavots SUŠI ar lasi un avokado 22.04.2022 00:23

Suši kļuvis par populāru maltīti arī Latvijā. Parasti to bauda restorānos, ēstuvēs vai pasūta ar piegādi uz mājām vai birojiem. Bet kāpēc nepagatavot pašiem? Tas nav grūti. Piedāvājam Tavavirtuve.lv lasītājas Elīzas Ruskas iesūtīto recepti.

Kāpostu tīteņi 21.04.2022 21:05

Šis ir viens no gardākajiem kāpostu ēdieniem ar senu vēsturi. Tas tiek gatavots ar dažādiem pildījuma variantiem, cepts un sautēts, tomēr itin visos veidos varen labs. Protams, kāpostu tīteņu gatavošana prasa nedaudz pacietības un laiku, taču galarezultāta deļ ir vērts pacensties.

Siera kūka ar bezē 21.04.2022 00:07

Siera kūka ar bezē ir tradicionāls slovāku ēdiens, kas baudāms kopā ar ģiemeni vai draugiem pie tējas vai kafijas tases branča jeb otro brokastu laikā.

Pupiņu, gaļas un kartupeļu kotletes 20.04.2022 09:03

Pupiņas, gaļa un kartupeļi vienmēr bijuši cieņā latviešu virtuvē, bet kad tos visus samaļ un saliek kopā, sanāk gardas, jo gardas kotletes. Garšvielas, ar kurām tās papildināt, protams, varat variēt, bet ķipoku gan noteikti pievienojiet.

Cepumu torte ar biezpienu un zemenēm 19.04.2022 20:12

Cepumu torte ir viena no visvienkāršāk pagatavojamajām un tai pat laikā viena no garšīgākajām tortēm. Pie kam tā pagatavojama neticami daudz un dažādos variantos. Lūk, šādu cepumu torti gatavo un iesaka arī citiem Tavavirtuve.lv lasītāja Līga Elmere.

Divas receptes no pāri palikušajām Lieldienu olām 19.04.2022 11:55

Atkal Lieldienas pagājušas un vēlme pēc košajām Lieldienu olām bija lielāka par spēju tās apēst? Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni divas receptes ēdieniem no pāri palikušajām Lieldienu olām.

Nākamā lapa