Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:371, Did:0, useCase: 3


Pārlocītā omlete

Mazliet citāda, gandrīz vai svētku galdam paredzēta, omlete.

Nepieciešams:
( 2 personām)

• 4 olas (svarīgākais, lai olas ir svaigas)
• Skābais krējums
• Garšvielas
• Siers (rīvēts)
• Zaļumi
• Bekons (plānas šķēlītes)
• Paprika
• Tomāti
• Gurķi
• Zaļie salāti pēc izvēles

Pagatavošana:

1. Traukā iesit 4 olas un tās sakuļ – var pievienot sāli, garšvielas pēc paša vēlmes;

2. Pievieno 4 ēdamkarotes skābā krējuma un visu samaisa;

3. Uzkarsē pannu un pievieno eļļu;

4. Iepriekš sagatavoto masu lej uz pannas un liek virsū vāku, lai omlete uzpūstos;
! Omleti cep no vienas puses, uz lēnas uguns, kamēr redz, ka omletes virspuse vairs nav jēla.

5. Omleti uzliek uz šķīvja un pārloka uz pusēm, var pārkaisīt ar sieru;

6. Ja ir vēlēšanās, omleti var papildināt ar plāni apceptām bekona šķēlītēm, apcepot tās no abām pusēm, pēc tam to var izdekorēt ar zaļumiem;

7. Blakus omletei tiek izvietoti dārzeņi – tomāti, gurķi, paprika – kā dekorācijas elements;

8. Omlete ir gatava pasniegšanai!

Labu apetīti!