Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Rudens karstākais tirgus -AUKSTĀS MODES TIRGUS Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Lai sezona nepārsteidz nesagatavotu, Kalnciema kvartāls piedāvā siltus, mīkstus, pūkainus, adītus, lietu, vēju un sniegu aizturošus, omulīgus un ar rokām darinātus rudens/ziemas sezonas apģērbus un aksesuārus ikgadējā AUKSTĀS MODES TIRGŪ, kas šogad notiks 8. oktobrī no 10.00 līdz 16.00.

Kā ierasts, savas jaunās rudens/ ziemas kolekcijas piedāvās Latvijas modes dizaineri, mākslinieki un amatnieki. Jau iecienītos zīmolus papildinās sezonas jaunumi un Kalnciema kvartāla komandas atlasītie īpašie atradumi. Tirdziņā varēs atrast visu nepieciešamo gada aukstākajiem un lietainākajiem mēnešiem, kā arī īpašus svētku tērpus un aksesuārus.

Lai pieteiktu savu apģērbu vai aksesuāru kolekciju “Aukstās modes dienai”, sūtiet foto un produkcijas aprakstu uz tirgus@kalnciemakvartals.lv

Dienas gaitā par pozitīvu un enerģisku mūziku parūpēsies DJ Matīss Tazāns, kurš atskaņos sešdesmito un septiņdesmito gadu lustīgākos gabalus.Kā ierasts, būs arī padomāts par radošu nodarbošanos bērniem, ko būs sarūpējis bērnu apģērbu zīmols PetraLV.

Paralēli iespējai iegādāties jau gatavus aksesuārus, šogad būs iespēja pašam izgatavot sudraba rotaslietu kopā ar "SIA Damberga dizaina studija", kuri plkst. 13.00 izstāžu galerijas telpās rīkos sudraba rotu liešanas darbnīcu.
Radošajā darbnīcā ikvienam būs iespēja izgatavot sudraba rotaslietu. Apmēram 2-3 stundu laikā taps rotaslietas no Silverdesign sudraba mālu pulvera - sākot ar pulvera sajaukšanas un rotaslietas izveidošanas līdz izdedzināšanai ar gāzes degli un pulēšanai.
Dalības maksa darboties gribētājiem: 10 eiro (par materiāliem). Vietu skaits ierobežots! Pieteikšanās darbnīcai: 29616696, Roberts vai: silverdesign@silverdesign.eu

Paralēli norisināsies arī ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus, kurā varēs sarūpēt visu nepieciešamo gardām un svinīgām brīvdienu pusdienām.

Ieeja pasākumā - bez maksas.

Pasākumu norises vieta - Rīga, Kalnciema iela 35 no 10:00 līdz 16:00