Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:355, Did:0, useCase: 3


Kā izgatavot rotaslietu komplektu, kas vairos tavu veselību un labklājību

Nefrītam piemīt spēja vairot gudrību, drosmi un skaidrību. to uzskata par veselības, pārticības un ilga mūža akmeni. Ķīnā jau izsenis lielā vērtē turētā nefrīta pērlītes šajā kaklarotā ir kombinētas ar divu izmēru ķīniešu monētām un stikla un metāla pērlītēm.
Kaklarotas garums: 48 cm.

Pērļošanai nepieciešamie materiāli

20 nefrīta pērlītes, 8 mm;
Zaļu čehu stikla pērlīšu asorti;
Caurspīdīgas laima zaļas sēkliņpērlītes, 6/0 izmērs;
20 (aptuveni) vecsudraba krāsas pērlītes, 5 mm;
20 (aptuveni) veczelta krāsas pērlīšu cepurītes, 8 mm;
20 (aptuveni) filigrānas pērlīšu cepurītes, 9 mm;
20 (aptuveni) veczelta krāsas starplikas, 6 mm;
26 veczelta krāsas diskveida starplikas, 6 mm;
2o veczelta krāsas divkonusu starplikas;
8 ķīniešu monētas ar cilpiņu, 15 mm;
8 ķīniešu monētas ar cilpiņu, 20 mm;
16 bronzas šķeltie riņķīši, 5 mm;
15 bronzas krāsa nagliņas, 5 mm;
2 bronzas krāsas nagliņas ar cilpu;
1 bronzas krāsas T veida aizdare;
2 bronzas krāsas auskaru āķi;
2 spiedītes;
Pērļu vēršanas stieple,.018

Darbarīki un citi piederumi

Spicknaibles;
Apaļknaibles;
Gofrējamās knaibles.

Darba apraksts

Izveidojiet pērlīšu un monētu piekariņus:

1. Uzveriet uz nagliņas:
- 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti vai 4 mm stikla pērlīti,
- pērlīšu cepurīti,
- 8 mm nefrīta pērlīti vai stikla pērlīti (8-12 mm),
- pērlīšu cepurīti,
- 6 mm stikla pērlīti,
- 5 mm sudraba krāsas pērlīti vai mazu stikla pērlīti un starpliku.

Piekariņi var atšķirties atkarībā no tā. kādas pērlītes izmantojat.

2. Nogrieziet nagliņas galu 1 cm attālumā no pēdējās pērlītes. Izmantojot apaļknaibles, nagliņas galā izveidojiet cilpiņu.

3. Katras 20 mm monētas un sešu 15 mm monētu cilpiņā ieveriet šķelto riņķīti. Divas atlikušās 15 mm monētas pataupiet auskariem.

Uzveriet pērlītes

1. Nogrieziet 66 cm stieples. Lai izveidotu centrālo piekariņu, uzveriet uz stieples 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti, 8 mm nefrīta pērlīti, stikla diskveida starpliku, divkonusu starpliku, stikla diskveida starpliku, 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti, pērlīšu cepurīti, 12 mm stikla pērlīti, pērlīšu cepurīti, 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti un sēkliņpērlīti.
aizslidiniet pērlītes līdz stieplītes vidum. Vienu stieples galu salieciet cilpā ap sēkliņpērlīti un izveriet atpakaļ cauri visām pērlītēm. Viegli pievelciet stiepli, lai pērlītes sakļautos brīvā virtenē. Pašķiriet stieples galus.

2. Uz viena stieples gala uzveriet 6 mm veczelta krāsas diskveida starpliku, laima zaļo sēkliņpērlīti, 20 mm monētu, laima zaļo sēkliņpērlīti, divkonusu starpliku, laima zaļo sēkliņpērlīti, piekariņu, laima zaļo sēkliņpērlīti, veczelta krāsas diskveida starpliku, 8 mm nefrīta pērlīti un veczelta krāsas diskveida starpliku. Atkārtojiet šo secību sešas reizes. Pirmās trijās atkārtošanas reizēs izmantojiet 20 mm monētas, pēdējās trijās atkārtošanas reizēs izmantojiet 15 mm monētas.

3. Pievienojiet laima zaļo sēkliņpērlīti, divkonusu starpliku, laima zaļo sēkliņpērlīti, piekariņu, laima zaļo sēkliņpērlīti, divkonusu starpliku, laima zaļo sēkliņpērlīti, 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti un spiedīti. Izveriet stieples galu cauri viena aizdares elementa cilpiņai, tad atpakaļ cauri spiedītei un vairākām pērlītēm. Stingri pievelciet stiepli. Saspiediet spiedīti. Nogrieziet stieples galu.

4. Atkārtojiet 2. un 3. soli, lai izveidotu otru kaklarotas pusi.

Auskari

1. Uzveriet uz nagliņas ar cilpu 5 mm vecsudraba krāsa pērlīti, pērlīšu cepurīti, 8 mm nefrīta pērlīti, pērlīšu cepurīti, stikla pērlīti (4-6 mm) un 5 mm vecsudraba krāsas pērlīti.

2. Nogrieziet nagliņas galu 1 cm attālumā no pēdējās pērlītes. Izmantojot apaļknaibles, nagliņas galā izveidojiet cilpiņu.

3. Pie cilpiņas nagliņas augšgalā pievienojiet auskaru āķi. Pie cilpiņas nagliņas lejasgalā pievienojiet mazo monētu.

4. Atkārtojiet 1.-3. soli, lai izveidotu otru auskaru.

Par cik pērļošana šobrīd kļuvusi par daudzu sieviešu brīvā laika izklaidi, labāk izgatavot rotas, kuras ne tikai priecē acis, bet ir enerģētiski labvēlīgas un dziedinošas.
Pateicoties izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajai grāmatai "Dziedinošās rotas. Dārgakmeņi veselībai un labsajūtai", kuras autore ir Mikija Basketa, mums visām tagad ir tāda iespēja.
Šī grāmata sniedz informāciju par dažādiem dārgakmeņiem piemītošajām spējām. Tāpat grāmatā iekļauti vairāk nekā 50 dažādi rotaslietu darinājumi, kuros izmantoti šie dārgakmeņi. Jūs varēsiet iemācīties, kā veidot brīnišķīgas rotaslietas un tradicionālus reliģiskos priekšmetus kā, piemēram, rožukroņus un lūgšanu krelles. Rotu gatavošanā jums palīdzēs detalizēti materiālu saraksti, norādījumi un attēli. Grāmatā atradīsiet unikālas idejas, kā izmantot viena veida dārgakmeņu pērlītes, piemēram, granāta pērlīšu kaklarotā, kā arī rotas, kas darinātas, kombinējot dažādu krāsu, faktūru un mirdzuma akmeņus ar stikla, koka un metāla pērlītēm un dažādu veidu piekariņiem.

Paldies izdevniecībai Zvaigzne ABC par jauko un noderīgo grāmatu, pateicoties kurai esmu tikusi pie savas pirmās dziedinošās rotas!
Izmantojiet arī jūs šīs zināšanas, darinot oriģinālas rotaslietas!