Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Ko par sievieti liecina apakšveļas krāsa?

Redakcija
Redakcija

Apskati savu veļu – gan to, ko valkā katru dienu, gan kuru rezervēji īpašiem gadījumiem. Pievērs uzmanību ikdienas veļas krāsai un erotiskajai veļai. Apakšveļā ietilpst arī pidžamas, naktskrekli un krekliņi, peņuāri. Starp citu, ja esi vīrietis un lasi šo rakstu, noteikti uzzināsi par savu sievieti ko jaunu, katrā ziņā sapratīsi, ko viņa vēlas un no kā izvairās.

Psiholoģijā ir vesels virziens - krāsu terapija. Krāsu kombinācijas palīdz atslābināties, iemācīties pārvaldīt garastāvokli un veidot tās rakstura iezīmes, kuras vēlētos attīstīt.

Kura krāsa dominē?

• Melna
• Bordo
• Rozā
• Balta
• Zila
• Sarkana

Melnas apakšveļas cienītāja ir pārliecināta par sevi, dažreiz pat par daudz. Viņa zina, ka ir skaista un vienmēr gatava pavedināšanai, ja ir labā garastāvoklī. Tai, kuras garderobē dominē melnā apakšveļa, drēbju skapī ir vairāki vienkārši kokvilnas bikini, pārējais ir mežģīnes. Viss grezns un skaists, ar rišiņām, izšuvumiem un citu krāšņumu. Šādas sievietes galvenās rakstura iezīmes ir drosme, brīva izturēšanās, tieksme uz ārējiem efektiem, narcisms, kā arī pašpārliecinātība un iekšējs miers. Vientuļa zvaigzne, kaķis, kurš staigā, kur pašam tīk. Ja runājam par darbu, tad darbs komandā viņu nomāc, tur viņa nespēj pietiekami parādīt sevi un neļauj to darīt citiem.

Sievietes melnā galējā izpausme ir liktenīgā sieviete. Aiz viņas stiepjas noturīgu smaržu un salauztu siržu šleife. Mīlestībā viņa ir brīva, atraisīta, bez kompleksiem un ierobežojumiem. Viņa maina vīriešus kā cimdus, jo tie viņai ātri apnīk. Nebeidzamie meklējumi apstājas tikai tad, kad satikts īsts karalis vai vienkārši viņa nogurst no kaisles un intrigām un vēlas bērnus.

Bordo. Pastāvīga kaislīgās sievietes dabas cīņa: vēlme kļūt par liktenīgu sievieti un vēlme kļūt par labu sievu. Šāda sieviete ir ļoti impulsīva, kaislīga, gatava pārvarēt visas grūtības cīņā par mīlestību. Beigu beigās bordo meitene pārvēršas par ideālu sievu, uzticamu un praktisku, un tikai viņas vīrs zina, ka gultā viņa ir īsta dieviete no Mulenrūžas greznā bordo apakšveļā.

Rozā. Sieviete, kurai patīk rozā apakšveļa, ir kā mūžīgs bērns - jūtīgs, dabisks, viegli aizvainojams un kaprīzs. Viņu ir viegli aizskart ar neuzmanīgu vārdu vai rīcību, viņa “sapūtīsies”, bet tikpat ātri piedos. Rozā krāsā labi jūtas maigas, neaizsargātas dvēseles. Viņas vēlas būt kā Bārbija, kuru lolo, lutina un apber ar dāvanām un uzmanību. Viņas nevar izturēt konfliktus un vienmēr gatavas piekāpties, ja vien viņu trauslā un skaistā pasaule netiek iznīcināta. Rozā piesaista ar savu bezpalīdzību, koķetumu, “pūkainumu”. Meiteni rozā tā vien gribas samīļot un paņurcīt. Jo gaišāka ir rozā nokrāsa, jo vairāk mīlestības un līdzjūtības slēpjas sievietē. Spilgti rozā toņi norāda uz dzīvespriecīgumu, blāvi - uz noslēgtību un mīlestības trūkumu.

Balta. Tā ir klasika īstām dāmām. Baltās krāsas mīļotājām nepatīk pretenciozitāte un daudz detaļu. Viņas ir dabiskas, ģimenes vērtībās un romantiskās attiecībās atzīst tradicionālos uzskatus. Modernie principi un tradīcijas nav domāti viņām. Atzīst tradicionālās laulības, nevis vienkāršu kopdzīvi.

Zila. Sieviete zilā krāsā ir radoša personība, neordināra un noslēpumaina. Meklē īstu mākslinieku vai skulptoru, lai kļūtu par viņa mūzu. Mīlestībā viņa peld kā pa viļņiem, pilnībā uzticoties savam partnerim un neierobežojot viņa fantāzijas, kā māls podnieka rokās. Melanholiska, bieži skumja, jūtīga un ļoti dziļas dabas. Jutekliska un vienlaikus kaislīga. Debesu un okeāna zilā krāsa maina savu nokrāsu no tirkīzzilas līdz gandrīz melnai. Tāpat cilvēks - te slīkst dziļās skumjās, te paceļas kā septītajās debesīs. Viņa ir sabiedriska, atvērta, bet pilnībā atklājas tikai tiem, kurus viņa jau sen pazīst un par kuriem ir pārliecināta.

Sarkana. Sarkanā krāsa ir drosmīgo un spēcīgo, ātri uzliesmojošo un temperamentīgo, principiālo, karjeristu un mīlestības lauveņu krāsa. Pēc būtības viņas ir līderes un nemīl piekāpties. Viņas nepiedod apvainojumus, pat ilga draudzība var beigties, ja dāma sarkanā dāma ir stipri aizvainota. Mīlestībā enerģiska un aizrautīga. Attiecībām vajadzētu būt kā šūpolēm - uz augšu un uz leju, salauztas sirdis un ģimenes, intrigas, skauģi un nodevēji. Klusi ģimenes vakari viņām ātri apnīk.

Nereti sarkanā apakšveļa tiek vilkta zem lietišķa biznesa kostīma. Sarkans atspoguļo aktīvu dzīves pozīciju. Bieži vien liecina par cilvēka agresīvu noskaņojumu, aukstu aprēķinu un lietišķu ķērienu. Lēdija sarkanā izaicina likteni un saskaras ar tikpat izlēmīgiem pretiniekiem kā pati. Bieži vien nevar tikt galā ar savām dusmām un spēcīgām emocijām.