Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


No našķiem līdz masāžai – kā palutināt katras zodiaka zīmes pārstāvi

Redakcija
Redakcija

Katrā no mums dzīvo mazs bērns, kurš tiecas pēc mīlestības un maiguma. Kā atkarībā no zodiaka zīmes mēs vēlētos, lai mūs palutina?

1. Auns: burbuļvanna

Tu vēlētos numuriņu vismaz pirmās klases viesnīcā, sirds formas džakuzi ar nomierinošām hidromasāžas strūklām. Tev pasniedz glāzi smalka vīna, un tu iegrimsti aromātiska sāls vannā.

2. Vērsis: puķes

Visvairāk tevi iepriecinās negaidīta dāvana iecienītāko ziedu pušķa vai podiņa ar ziedošu augu veidā. Ikdienas rutīnā, kas aizņemta ar garlaicīgiem pienākumiem un nodarbēm, tāda ziedoša dāvana atdzīvinās tavu mitekli, piepildīs to ar gaismu un krāsām.

3. Dvīņi: brokastis gultā

Neizsakāmu baudu tev sagādā rīta palaiskošanās gultā, kad mīļotais cilvēks klusi slīd pa istabu, pienesot svaigi pagatavotas brokastis, tavu iecienītāko sulu un karstu kafiju. Ja pamostoties piedzīvosi tādu maigumu un uzmanību, paliksi jaukā noskaņojumā visu dienu.

4. Vēzis: mazas mīļas dāvaniņas

Tu jutīsies mīlēts, ja, no rīta pamostoties, pamanīsi, ka automašīnas vējstiklam piestiprināta romantiska zīmīte. Darbā būsi patīkami pārsteigts, ja uzzināsi, ka kāds pasūtījis un apmaksājis maltīti ar taviem iecienītākajiem ēdieniem, kas tiks piegādāti pusdienas pārtraukumā. Atgriežoties mājās, savā pastkastītē atradīsi nelielu pārsteigumu.

5. Lauva: aizmigt un mosties ar īsziņu no mīļotā cilvēka

Tev jāzina, ka mīļotais cilvēks pirms aizmigšanas domā tikai par tevi un mostas ar domām par tevi. Tev nepietiek ar salda miedziņa un labas dienas novēlējumiem. Tev ļoti patīk, ja tekstu papildina mīļas fotogrāfijas vai emociju attēli (vislabāk – bučiņas un apskāvienus attēlojoši).

6. Jaunava: negaidīts ceļojums

Tev jau apnicis monotonais dzīves ritms! Kā izkļūt no šī apburtā loka? Ir tikai viena recepte: atmet visas savas bailes un piesardzību, piecās minūtēs sakravā ceļasomu un dodies turp, kur viss ir citādāk: uz kalniem, jūru, lielpilsētām vai gluži pretēji – uz cilvēku neskartu vietu. Starp citu, tu sajutīsies kā septītajās debesīs, ja kāds tev uzdāvinās tādu ceļojumu.

7. Svari: masāža

Tev patīk kontrolēt visu savu dzīvi un patiesībā kuram mūsdienīgam un progresīvam cilvēkam gan tas nepatīk? Tomēr laiku pa laikam tu vēlies nonākt uz silta masāžas galda, pilnībā atslābināties un atbrīvoties no spriedzes visā ķermenī.

8. Skorpions: ja tevī uzmanīgi klausās

Tu jūties novērtēts, ja tevī uzmanīgi klausās, un nedod padomus. Tu nemaz negaidi padomu. "Paldies, es pats tikšu galā ar savām problēmām," tu saki. Tev vienkārši vajag kādu, kurš uzmanīgi klausītos, kamēr pateiksi visu, kas sakrājies un atgūsi dvēseles mieru.

9. Strēlnieks: mājās gatavots ēdiens

Tu jūties novērtēts un gaidīts, ja mīļotais cilvēks tevi pacienā ar paša gatavotu ēdienu. Bieži saka, ka ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu – tas attiecas arī uz sievietēm. Tevi var iekarot tieši gastronomiskā veidā.

10. Mežāzis: ja tev dzied

Tu raudi, kad klausies mīlas dziesmas, un prieka asaras tev sariešas acīs tad, ja mīļotais dzied tev serenādi. Esat tikai tu un viņš, kurš dzied un lūkojas tevī.

11. Ūdensvīrs: mīlestības vēstules

Tevi iepriecinātu ar roku rakstītas mīlestības vēstules, kurās tavs mīļotais lapu pēc lapas detalizēti apraksta, cik ļoti tevi mīl un nespēj iedomāties dzīvi bez tevis. Tādas sajūtas nevar nodot ar Facebook ziņu vai banālu īsziņu ar emocijzīmēm. Tu dievini rakstiskas ziņas un glabā tās īpašā lādītē.

12. Zivis: pagulēt ilgāk nekā parasti

Tu zini, ka strādā vairāk par citiem visā pasaulē, bet maksā tev mazāk par visiem. Tāpēc dāvana, kas tev ļautu justies vislabāk, ir iespēja visu dienu pagulēt, bet mājas darbus padarītu tas, kurš grib tevi palutināt. Viņš pagatavotu brokastis, pusdienas un vakariņas. Uzkoptu māju. Aizietu uz veikalu. Tu to novērtēsi un būsi ļoti pateicīgs.