Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Somiņa sievietes rokās un viņas raksturs

Veids kā sieviete tur savu somiņu, daudz ko liecina par viņas raksturu, paradumiem un izturēšanos.

Elkonī iekārta somiņa

Ja roka tiek turēta vidukļa augstumā, sievietei ir attīstīta kārtības izjūta, saprāts, tieksme rūpēties par sevi, apkārtni un savu māju. Šai sievietei ir svarīgi, ko par viņu domā apkārtējie.
Ja roka ar somiņu pacelta augstāk, tas liecina, ka sieviete ir drosmīga, ar dinamisku raksturu un spēj risināt problēmas. Viņa ir sabiedriska, kaut gan šī nosliece var būt radusies aiz bailēm no vientulības.

Somiņa karājas plecā gar sāniem

Šāds ieradums liecina par somiņas saimnieces godprātību, pieklājību un mērenību visās lietās, par viņas spēju rast atbilstošu risinājumu jebkurā situācijā.

Somiņa šūpojas saitē

Ja roka ar somu nolaista gar sāniem, tas liecina par tās īpašnieces nedrošību un kautrīgumu, un to viņa pati labi apzinās. Somiņas šūpošana norāda uz jautru dabu. Sieviete ar sevi ir apmierināta, alkst pēc komplimentiem, cenšas patikt un pievērst sev uzmanību.

Somiņa saņemta aiz vienas malas

Ja šī sieviete, ienākusi telpā, atstāj savu somiņu, kur pagadās, tad iespējams, ka viņa ir ārkārtīgi pašpārliecināta būtne, kura neveltī uzmanību pārējo domām par sevi un kurai piemīt iekšēja nosliece pretoties straumei.

Somiņa piespiesta cieši pie krūtīm

Cieši pie krūtīm piespiesta liek domāt par neuzticēšanos, kas slēpta aiz samākslotas nepiespiestības. Tas ir tipisks paskopas sievietes žests.

Somiņa pasista padusē

Tā savu somiņu nes kautrīga sieviete, kuras noslēgtais raksturs slēpj izteiktu neatkarību, nopietnību un stabilas jūtas.