Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:11, Did:0, useCase: 3


Jauna slavenās stilistes Žannas Dubskas lekcija

Redakcija
Redakcija

Pieprasītā stiliste un imidža dizainere aicina uz savu jaunāko lekciju “Neliels budžets, kā stilīgi ģērbties un garšīgi dzīvot”, kas notiks 13. augustā plkst. 12:00 Jūrmalā,viesnīcā Lielupe Semarah hotel.

Žanna Dubska ir ne tikai pazīstama imidža dizainere, bet arī zinātņu doktore, šovbiznesa zvaigžņu, politiķu un sabiedrībā pazīstamu personu stila konsultante, Aleksandra Vasiļjeva skolas pasniedzēja, foto un video reklāmu stiliste. Viņa ir praktiķe, nevis teorētiķe, pati dzīvo krāšņi, stilīgi un piesātināti, labi apzinoties naudas vērtību.

Uz viņas semināriem ierodas tie ļaudis, kuriem nepietiek ar “labi” un “pārticīgi”, bet kuriem svarīgi, lai ir “gaumīgi un stilīgi”. Tās ir citas kvalitātes. “Ja jums nav naudas, tērējiet laiku, tērējiet savu fantāziju,” iesaka Žanna. „Noteikti ir jāiegulda savā stilā, taču šiem ieguldījumiem obligāti nav jābūt finansiāliem. Tiesa, ne visi zina, kā to panākt. Tāpēc esmu gatava dalīties ar zināšanām savā lekcijā”.

Lekcijā tiks apskatītas šādas tēmas:

/ Minimums lietu – maksimums komplektu
/ Var ietaupīt uz visu, izņemot… + Uzmanīgi ar zīmoliem!
/ Sadarbība ar draudzenēm un paziņām
/ Komforts mazā dzīvoklī
/ Ceļo kā es!
/ Kreatīvas ballītes un pikniki restorānu vietā
/ Nedārgas dāvanas, kuras atceras visu mūžu
/ 40 bezmaksas baudas

Lekcija notiek latviešu valodā.

Biļetes var iegādāties Biļešu serviss kasēs un internetā: