Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 0



Video: Riga Food 2013 preses konferencē informē par izstādes programmu

Redakcija
Redakcija
Vakar viesnīcas "Tallink Hotel Riga" konferenču zālē notika preses konference, kurā tās rīkotāji un dalībnieki informēja par starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2013" jaunumiem, pavāru, konditoru un bārmeņu konkursiem, Gastronomijas festivālu un citiem jaunumiem. Garšīgākā Latvijas izstāde notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Šogad izstādē piedalīsies 664 uzņēmumi no 35 valstīm un prezentēs savus jaunākos produktus un pakalpojumus. “Riga Food 2013” būs arī 11 valstu nacionālie kopstendi

Konferences dalībnieki informēja arī par interesantiem konkursiem, kas notiks izstādes laikā .4. septembrī konkursā "Latvijas gada konditors 2013" tiks noskaidrots, kurš Latvijas konditors gatavo labākās kumoskūciņas. 5. septembrī Ķīpsalā pulcēsies jaunie pavāri vecumā līdz 23 gadiem no visas Latvijas, lai, liekot lietā savu talantu, zināšanas un prasmes, cīnītos par titulu “Latvijas pavārzellis 2013”. Jaunie pavāri gatavos auksto uzkodu no tomātiem, gailenēm un rupjmaizes, kā arī pamatēdienu no liellopa filejas, burkāniem un griķiem. Savukārt, lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, 6. septembrī notiks konkurss ”Latvijas 2013. gada pavārs” un ceļojošās balvas „Reaton Zelta pavārnīca” izcīņa, kurā astoņi labākie Latvijas pavāri gatavos auksto uzkodu no tomātiem, gailenēm un rupjmaizes, pamatēdienu no liellopa filejas, liellopu aknām, burkāniem un griķiem, kā arī desertu no cigoriņu ekstrakta, olām un bumbieriem. Latvijas Bārmeņu federācija rīko divus aizraujošus bārmeņu konkursus – 6. septembrī Ķīpsalā notiks sacensības bezalkoholisko kokteiļu pagatavošanā „Evian 2013 Latvia Cup“, savukārt 7. septembrī – bārmeņu sacensības „De Kuyper Mystery Box”.
Vērtējums: