Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:270, Did:0, useCase: 3


Aicinām uz projekta „Tolerances kultūra”aktivitātēm septembrī

Redakcija
Redakcija

Arī septembrī aicinām uz interesantām, radošām starpkultūru izglītības aktivitātēm klubos. Visi klubi ir atvērti jebkuram interesentam!

Indietis Čērčils Jūs gaidīs uz dažādu kultūru virtuves tradīciju studiju, aicinot kopā gatavot ar studijas viesiem, degustēt un salīdzināt dažādu kultūru virtuves ēdienus: 17.09., 23.09., 24.09. plkst.15.00. Projekta laikā Virtuves vstudijā ir viesojušies 16 dažādu kultūru pārstāvji, kuri dzīvo, mācās vai strādā Rīgā.

24.09. plkst.19 aicina Dažādu kultūru tradīciju klubs, kurā varēsim izdzīvot, apgūt un izmēģināt kādas kultūras tradīcijas.

22.09. plkst.16.00 Domdarbnīca „Tolerances kultūra”

22.09. plkst.19.00 Diskusiju klubs „Latvijas stāsti”

24.09.plkst.19.00 Latviešu kultūras klubā izzināsim kādas interesantas tradīcijas latviešiem ir tieši rudenī.

Savas aktivitātes atsācis arī Latviešu sarunvalodas klubs un nodarbības notiek 4.09., 11.09., 18.09., 25.09. plkst.18.30

Jau no marta Brīvprātības mājā, Mūkusalas ielā 72, Rīgā (zvanu poga TREPES, 3.stāvā), darbojas visiem interesentiem atvērti un pieejami klubi projekta „Tolerances kultūra” ietvaros., jo laika posmā no 2015.gada 9.marta līdz 10.oktobrim biedrība Radošā apvienība jauniešiem TREPES Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros realizē projektu „Tolerances kultūra”. Projekta mērķis ir ar etniskās saskaņas, starpkultūru dialoga, palīdzību starp indivīdiem, grupām, ar dažādu etnisko, kultūras, reliģisko, lingvistisko pamatu un mantojumu, mazināt valdošo stereotipu par neiecietībai un diskriminācijai pakļautajām sabiedrības grupām, kā arī veicināt sabiedrības integrāciju Rīgas pilsētā, sekmējot saliedētas sabiedrības veidošanos, kurā ir augsts sabiedrības locekļu līdzdalības un sadarbības līmenis un tiek respektētas demokrātiskas nacionālas valsts vērtības.