Layout: current: getSitedefLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:221, Did:0, useCase: 0



Aromātiskie liellopu gaļas un pupiņu salāti 12.10.2019 09:37

Aromātiski un sātīgi - bez attiecīgā noformējuma baudāmi arī citreiz, ne tikai Helovīnos.

Jautrās plūmes 16.04.2019 10:20

Žāvētās plūmes, kas piesūcinātas ar brendiju vai konjaku un „ietērptas” šokolādē ir lielisks gardums, kas pats kūst mutē.

Cepeškrāsnī gatavots pildīts ķirbis 12.02.2019 08:30

Par ķirbja vērtīgajām īpašībām dzirdējuši ir visi, taču reti kurā ģimenē tas tiek gatavots un celts galdā. Bet vaina tikai viena- nav īsti zināms, kā to garšīgi pagatavot.
Piedā'vājam vienu no izcili gardām ķirbja gatavošanas receptēm. Izmēģiniet un iemīliet ķirbi!

Merengi jeb saldie pelēni 07.02.2019 08:50

Merengi ir franču deserts, kas garšo līdzīgi kā bezē cepumi un tiek gatavots no kopā ar cukuru saputota olu baltuma. Vislabāk saldie pelēni garšos, ja cepsiet tos zemā temperatūrā apmēram divas stundas.

Liellopu gaļas tefteļi ar sēņu mērci un ķirbju biezeni 05.12.2018 18:48

Skaisti un garšīgi! Noderēs gan ikdienai, gan svētku galdam!

12 garšīgas ķirbju ēdienu receptes ikdienai, svētkiem un Helovīniem 31.10.2016 19:05

Strauji tuvojas starptautiskie ķirbju godināšanas svētki! Gan Helovīniem, gan ikdienai piemēroti ķirbju ēdieni.
Labu apetīti!

Eļļā vārītas biezpiena burbuļbumbas 13.02.2016 11:42

Šādi gatavotas biezpiena bumbiņas ir neticami maigas un gaisīgas. Tās var gatavot kā saldā, tā sāļā variantā. Viss atkarīgs no tā, pie kā esat nolēmuši bumbiņas pasniegt vai kā labāk garšo. Ja tās paredzētas desertam, kā piedevu izvēlaties saldu ievārījumu, bet ja esat nolēmuši bumbiņas izmantot sāļajam uzkodu galdam, pārgrieziet tās uz pusēm un piepildiet ar zaļumiem un krēmsieru.

Helovīnu receptes 31.10.2012 12:19

Klāt Helovīni! Šonakt tiks atvērti vārti uz nākotni un pagātni un mirušo gari nolaidīsies uz zemes, lai apciemotu savus tuviniekus un kā nākas izklaidētos. Nepalaid šo brīnumaino mirkli garām,- izveido saikni ar viņpasauli: uzvelc masku, pārģērbies, uzkrāsojies un pagatavo "ellišķīgi" labu maltīti, ar ko uzcienāt savus redzamos un neredzamos viesus.
Lūk, dažas Helovīnu ballītei piemērotas receptes!

Senās īru Sauena (mūsdienu Helovīnu) svētku receptes 29.10.2012 19:16

Iepriekš iepazīstinājām savus lasītājus ar Helovīnu rašanās īsu vēsturi, kur noskaidrojām, ka sākums visam bija ķeltu Sauena svētki. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar šo svētku tradicionālajiem ēdieniem, kas nāk no tālā 5.gadsimta, bet tiek gatavoti arī mūsdienu Īrijā. Visas receptes ir ļoti vienkārši pagatavojamas, tām nav nepieciešami ne dārgi produkti, ne specifiskas garšvielas, taču iznākums- ļoti gards.

Melnās maģijas podziņas- ātri un viegli 30.08.2010 20:09

Šīs podziņas nevar piešūt ne pie biksēm ne pie kleitas. Šīs podziņas ir ēdamas un ļoti garšīgas. Podziņas vajadzētu gatavot iepriekšējā dienā un noturēt nakti ledusskapī, tad tās būs garšīgākas!