Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:202, Did:0, useCase: 0



Citronu marmelāde

Redakcija
Redakcija

Piedāvājam vienkāršu veidu, kā pagatavot gardu marmelādu. Recepti piedāvā Dansukker.

Sastāvdaļas:

4 citroni
1/2 citrona miziņa, rīvēta
1 ēdamkarote tumša ruma
1 laims
250 ml Dansukker Ievārījuma cukura
50 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
Svaigas piparmētras lapiņas

Pagatavošana:

Citronus un laimu nomazgā, nomizo un sadala daiviņās. Pusi no viena citrona miziņas un laima miziņas zaļo virskārtu norīvē. Mīkstumus izfilē (katru daiviņu atdala no tās apvalciņa). Citrusaugļus liek katlā, pievieno rumu, abus cukura veidus, rīvēto miziņu un vāra 12 minūtes. Nosmeļ putas. Pievieno svaigas, sasmalcinātas piparmētras lapiņas. Lej tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā, tumšā vietā.

Recepti iesaka www.dansukker.lv