Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Gudras saimnieces noslēpumi - pankūkas no sarūguša piena

Drukāt

Šīs pankūkas parasti tiek ceptas, kad atklājas, ka piens ir sarūdzis.

Nepieciešams:
2.olas;
0,5 l kefīra vai rūgušpiena;
1 glāze kviešu miltu (vai pēc vajadzības);
šķipsniņa sāls;
cukurs pēc garšas;
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:
Olas sakuļ kopā ar cukuru un sāli, pielej kefīru (rūgušpienu) un pieber miltus. Visu kārtīgi izmaisa un uz pannas sakarsētā eļļa cep pankūkas.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

     [+] [-]

, 2011-08-14 02:37, pirms 7 gadiem
Vel labaak, ja olu dzeltenumus un baltumus sakul atseviski un tad stingraas baltuma putas iecilaa pasaas beigaas miklaa. Plus veel, kamer puto baltumus, miklai piemet nelielu skipsninu sodas, tad pankukas ir seviski pufiigas!!!

     [+] [-]

, 2011-08-15 12:50, pirms 7 gadiem
Monta rakstīja: Vel labaak, ja olu dzeltenumus un baltumus sakul atseviski un tad stingraas baltuma putas iecilaa pasaas beigaas miklaa. Plus veel, kamer puto baltumus, miklai piemet nelielu skipsninu sodas, tad pankukas ir seviski pufiigas!!!
kāpēc vajag sodu, ja rūgušpiens jau pats ceļ mīklu?

     [+] [-]

, 2011-08-26 14:15, pirms 7 gadiem
Rūgušpiens ceļ, bet atkrīt atpakaļ. Soda padara pufīgas, gaisīgas.

Tev jābūt autorizētam,