Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Tibetas tēja novājēšanai

Redakcija
Redakcija

Šādu tēju dzer divas reizes dienā- 20 minūtes pirms brokastīm un pēc vakariņām. Kad tējas glāze vakarā izdzerta, ēst vairs neko nedrīkst. Lai tēju būtu vieglāk pagatavot, visas tās sastāvdaļas samaļ kafijas dzirnaviņās vai sablendē un ieber stikla vai emaljētā traukā. Katru vakaru gatavo tēju divām reizēm- vakara laikam un dzeršanai no rīta.

Nepieciešams:

100 g kumelīšu,
100 g asinszāļu,
10 g dzelteno kaķpēdiņu,
100 g bērzu pumpuru.

Pagatavošana:

1. Ņem vienu tējkaroti drogu, aplej ar 0,5 l verdoša ūdens. Ļauj ievilkties 20 minūtes, tad nokāš.

2. 200- 250 ml tējas pievieno vienu tējkaroti medus.

Dzer pēc vakariņām un 20 minūtes pirms brokastīm, pirms tam uzsildot.