Tomātu un saulespuķu dīgstu salāti

Drukāt

Svaigiem salātiem būtu jābūt ikvienas ēdienkartes ikdienas sastāvdaļai. Tie nodrošina organismu ar vitamīniem un citām vērtīgām uzturvielām, sniedz enerģiju un turklāt vēl priecē ar košām dabas krāsām.

Tomātu un saulespuķu dīgstu salāti

Tomātu un saulespuķu dīgstu salāti
Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Nepieciešams:

3 tomāti,
sauja saulespuķu dīgstu,
2 ķiploka daiviņas,
kaltēts timiāns,
sāls pēc garšas,
2 ēdamkarotes olīveļļas.

Pagatavošana:

1. Tomātus sagriež gabaliņos un liek traukā.

2. Pārkaisa ar kaltētu timiānu, sāli, sakapātu ķiploku un pārlej ar olīveļļu.

3. Pa virsu pārber saulespuķu dīgstus.

Labu apetīti!

Tev jābūt autorizētam,