Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Debešķīgie siera groziņi ar vīnogām

Šādi pagatavoti un ar dažādu sieru maisījumu pildīti groziņi ir debešķīgs gardums jebkuram sieru cienītājam.

Nepieciešams:

500 g kārtainās mīklas
2 olas
200 g zilā siera
70 g siera Pecorino di Pienza
100 g Parmezāna
70 g kazas siera
70 g Mocarella siera
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta
300 g vīnogu

Pagatavošana:

1. Visu šķirņu sierus, izņemot zilo, sarīvē u rupjās sakņu rīves. Zilo sieru sagriež nalielos gabaliņos.

2. Sierus samaisa, pievieno sarīvētu muskatriekstu, olas un vēlreiz samaisa.

3. Vīnogas pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas.

4. Mīklu plāni izrullē un izgriež aplīšus tik lielus, lai at tiem varētu izklāt kēksu formiņas. Izgrieztos aplīšus ieklāj formiņās un nedaudz sadursta ar dakšiņu.

5. Formiņās iepilda siera pildījumu.

6. Kēksus cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz tie kļūst zeltaini brūni.

6. Gatavus izņem no krāsns, nedaudz atdzesē, tad izņem no formiņām un izrotā ar vīnogu pusītēm..