Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Liepājas muzejā tiek organizēts vēstures konkurss par godu 4. maija svinībām

Redakcija
Redakcija

Sagaidot 27. gadadienu kopš deklarācijas “Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu”, Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18, pasākumu cikla ietvaros 3. maijā plkst. 10.15 notiks ikgadējaisLiepājas pilsētas vispārizglītojošo skolu 6. klašu skolēnu konkurss Latvijas vēsturē “Manai Latvijai 27”.

Konkursu,sadarbībā ar Liepājas muzeju, organizē Liepājas skolu vēstures skolotāju metodiskā apvienība, un tā mērķis ir rosināt interesi un padziļināt zināšanas par Latvijas vēsturi.

Konkursā 6. klašu skolēni demonstrēs savas zināšanas par Latvijas Valsti, tās simboliem, būtiskākajiem vēstures notikumiem, ievērojamākajām personībām, teritoriju, u.tml. Konkursa laikā skolēni pildīs daudzveidīgus uzdevumus, tai skaitā, izmantojot muzeja ekspozīcijas piedāvājumu par pilsētas vēsturi, skolēniem tiks pārbaudītas zināšanas arī par jautājumiem, kas saistīti ar Liepāju un tās vēsturi.

Konkursam var pieteikties Liepājas pilsētas skolu 6.klašu komandas piecu cilvēku sastāvā, kuru pavada viens pedagogs. No katras skolas ir iespēja pieteikt vienu komandu.

Pieteikties dalībai skolas aicinātas līdz 28.aprīlim, nosūtot pieteikuma veidlapu uz e-pastu:maruta.eistere@liepajasmuzejs.lv.

Pasākuma apmeklētājiem un līdzjutējiem – ieeja bez maksas.