Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Mīlētāju nedēļa muzejā “Rīgas Jūgendstila centrs”

Redakcija
Redakcija

No 13. līdz 18. februārim muzejs "Rīgas Jūgendstila centrs” aicina uz Mīlētāju nedēļu. Sv. Valentīna dienā – 14. februārī notiks izzinošas ekskursijas, kurās iepazīsim pastmarku valodu. Savukārt jūgendstila laika atklātnes no muzeja krājuma, romantiski rotāts interjers un izsmalcinātas ziedu kompozīcijas priecēs visu nedēļu.

Ik gadu februārī muzejs “Rīgas Jūgendstila centrs” aicina atzīmēt Svētā Valentīna dienu, atgādina apmeklētājiem par šo svētku tradīcijām jūgendstila laikā un ļauj ielūkoties atklātņu kolekcijā no muzeja krājuma. Arī šogad rīdziniekus un viesus priecēs rotāts muzeja interjers un izsmalcinātas ziedu kompozīcijas, bet Visu mīlētāju dienā – 14. februārī plkst. 15.00 un 17.00 gida pavadībā varēs uzzināt par izteiksmīgo pastmarku valodu. Izrādās, ka pastmarkas novietojums uz atklātnes bez vārdiem var atklāt vissmalkākos noslēpumus.
Muzeja apmeklētāji varēs apsveikt draugu šajos svētkos, uzrakstot atklātni ar kādu dzejas rindu un sirsnīgu novēlējumu. Muzeja foto salonā būs iespēja nofotografēties greznās jūgendstila cepurēs.

Visu mīlētāju dienā – 14. februārī ieeja muzejā pārim par vienas biļetes cenu – 5,00 EUR. Tematiskās ekskursijas 14. februārī plkst. 15.00 un 17.00.

Pieteikšanās dalībai ekskursijā rakstot: jugendstils@riga.lv vai facebook.com
Publicitātes attēls: Foto - Baiba Buceniece.