Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Kristaps Runcis. Melnbaltā dzeja

Redakcija
Redakcija

7. jūnijā plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, tiks atklāta fotogrāfa Kristapa Runča personālizstāde MELNBALTĀ DZEJA.

MELNBALTĀ DZEJA iesāks Ojāra Vācieša muzeja vasaras izstāžu ciklu “Jauno mākslinieku vasara”.
Pēdējos gados daudzi mākslinieki Ojāra Vācieša muzeju ir izraudzījušies kā savu pirmo personālizstāžu norises vietu. Šajā vasarā savas pirmās personālizstādes šeit atklās fotogrāfi Kristaps Runcis un Jānis Paļulis un mākslinieces Laura Buholte un Līga Tiesniece.

Fotogrāfs Kristaps Runcis foto pasauli apguvis saviem spēkiem. Jaunas iemaņas tiek apgūtas, arī strādājot “Skolu foto” un “ Memoriālo muzeju apvienībā”.

Izstāde MELNBALTĀ DZEJA ir dzejas un melnbalto fotogrāfiju apvienojums savdabīgos skaitļos. Izstādes atklāšanu un norisi caurvij skaitlis septiņi – 17 fotogrāfijas un atklāšana 7. jūnijā, fotogrāfa 27. dzimšanas dienā.

Katru fotogrāfiju raksturo dzejas rindas, tādējādi veidojot savdabīgu vizuālu un verbālu stāstu.
Fotogrāfs min: “Izstāde raksturo manu dzīves haosu, to vienos dzejas panti un melnbaltā nokrāsa. Fotogrāfija ir kā acis, kas var ieraudzīt, un dzeja kā mute, kas stāsta un tajā var ieklausīties.”

Izstāde apskatāma līdz 30. jūnijam.