Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:150, Did:0, useCase: 3


Foto: Pirmo reizi Latvijā iestudēta Igora Stravinska opera “Izvirtības hronika”

Redakcija
Redakcija
15. februārī Latvijas Nacionālajā operā pirmizrādi piedzīvoja Igora Stravinska operas Izvirtības hronika (The Rake’s Progress) pirmiestudējums Latvijā. To veidojuši muzikālais vadītājs un diriģents Jānis Liepiņš, diriģents Kaspars Ādamsons, režisore Margo Zālīte, scenogrāfs Didzis Jaunzems, kostīmu māksliniece Yashi, video mākslinieks -8 un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš.

Galvenajās lomās: Pīters Kērks, Mihails Čuļpajevs vai Viesturs Jansons (Toms Reikvels), Inga Šļubovska-Kancēviča vai Marlēna Keine (Anna Trūlova), Armands Siliņš vai Rihards Mačanovskis (Niks Šedovs), Ilona Bagele vai Andžella Goba (Turku Baba).Šosezon opera Izvirtības hronika skatāma arī 16. un 17. februārī, 10. martā, 15. aprīlī un 13. jūnijā.Biļetes var iegādāties LNO un “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī internetā.